Skocz do zawartości
(D)jur(on)

Chłodnica do WC -SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

wiem ze ludzie chcieli cos takiego kupic wiec przedstawiam oferte moja. jest to chlodnica aluminiowa o bardzo duzej gestosci zeberek czyli duzej powieszchni oddawania ciepla jej wymiary w cm to:25x15,5x4cm Wymiary wlewów wewnętrzny 1,5 zewnetrzny 2cm to są oczywiscie ich srednice. CENA 40zł moge dorzucic jeszcze duzy wiatrak 12V do jej chlodzenia ale to dodatkowe 10zł. Zainteresowanych prosze o kontakt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ze ludzie chcieli cos takiego kupic wiec przedstawiam oferte moja. jest to chlodnica aluminiowa o bardzo duzej gestosci zeberek czyli duzej powieszchni oddawania ciepla jej wymiary w cm to:25x15,5x4cm Wymiary wlewów wewnętrzny 1,5 zewnetrzny 2cm to są oczywiscie ich srednice. CENA 40zł moge dorzucic jeszcze duzy wiatrak 12V do jej chlodzenia ale to dodatkowe 10zł. Zainteresowanych prosze o kontakt

ja sprzedawalem podobne :))

czemu sprzedajesz tak z ciekawosci zapytam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sprzedawalem podobne :))

czemu sprzedajesz tak z ciekawosci zapytam

tylko i wylącznie dlatego ze nie skompletowalem swojego WC nie stac mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o cały zestaw to:

Blok miedziany na proca - 65 - 100 zł

pompka 60 - 100 zł

chłodnica - 15 - 250 zł

rurki - ok 15 zł

wiatraki - 15 - 50 zł

chyba już wszystko

mój mnie kosztował 100 złotych

chłodnica za 15, blok i pompka za 85 rurki miałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D Koszty drastycznie rosną, gdy chce się założyć jeszcze na grafę, dysk i ramy. Nie zapominjmy też o Peltierach (1 na grafę i 1 na proca). W sumie cena rośnie od 500zł w górę.  :evil:  :evil:

fakt...

wlasniue zastanawiam sie nad jakims dla p4.. ale to by musialo byc cos kolo 100W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj dorwałem taką od chłodziarki do mleka (wyprodukowana w 1982 w kraju techniki kosmicznej) miedziano-aluminiowa 27x30x4.2 100 żeberek, powieszchnia (w przeliczeniu) 2,3 m2. jak dobrze pujdzie to będę miał jeszcze takie 2. Ale jak na złośc pompki u MATEgo podrożały...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem że do O/C trzeba miec doktora z hydrauliki :D

a jakze...

ostatnio rozwazam przeprowadzke do babci.. bo ona nie ma licznikow na wode i moglbym jechac na bierzaco bez pompy prosto z kranu... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak byłem w INTiBS (dni nauki :P ) to koleś mówił że czasem sprzedają ale głównie firmom

może tam podjade i się spytam  :D 

pewnie koleś mnie wyśmieje ale spytam sie chociaż za ile to sprzedają i w czym  :wink:

ja poprosze 250ml... wypije nma miejscu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj dorwałem taką od chłodziarki do mleka (wyprodukowana w 1982 w kraju techniki kosmicznej)  miedziano-aluminiowa 27x30x4.2 100 żeberek, powieszchnia (w przeliczeniu) 2,3 m2. jak dobrze pujdzie to będę miał jeszcze takie 2. Ale jak na złośc pompki u MATEgo podrożały...

Ale jaja przed świętami wysłałem do MATEa maila z pytaniem i przy okazji pochwaliłem, że ma tanie pompki, a ten skór...syn nawet nie odpowiedział, tylko zwiększył cenę pompek. Myślałem, że gościu jest spoko, a tu taki b:Dc. Już na 90% u niego nic nie kupię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troszkę dużo :( Cała jest aluminiowa, czy ma jakieś elementy plastikowe? Może rzuciłbyś jakąś fotkę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troszkę dużo :( Cała jest aluminiowa, czy ma jakieś elementy plastikowe? Może rzuciłbyś jakąś fotkę...

wiem ze duzo ma plastikowe elementy to sa te rurki na ktore zakladasz wezyki. jak dobrze pokdgadasz i sie szybo zdecydujesz to spuszcze 5-10zł :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...