Skocz do zawartości
Gość Michał_misiek

Longhorn

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Michał_misiek

Co wiecie na temat nowego windowsa "Longhorn"? Poza newsem ze strony tweak.pl... Jak myślicie co nowego pojawi się w tym windowsie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nowa produkcja microsoft  , a zarazem nowy niewypał :]

1390350[/snapback]

na sprzęcie z podpisu nieźle przymula;]

ale i nic ciekawego ze sobą nie niesie;]

btw wywal ogłoszenie z podpisu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem go na moment zainstalowany. W sumie mogłem sobie poklikać tylko myszką ale przeglądając tak pokolei wszystkie katalogi i ustawienia stwierdziłem ,że nie musi być tak źle. Trza poczekać aż wyjdą jakieś stery bo winampa to sobie zainstalowałem ale muzy już niemogłem posłuchać :/

Co do tego ,że przycina to chyba jakieś mity są. Mam XP 2000+@2600+, 390 DDR, GF4 440MX i jakoś niezauważyłem żeby przycinał, wszystko chodziło płynnie i sprawnie. Był jednak mały problem. Po zainstalowaniu sterowników do czegokolwiek przeznaczonych do XP po ponownym uruchomieniu zawieszał się :/ Draństwo :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wiecie na temat nowego windowsa "Longhorn"? Poza newsem ze strony tweak.pl... Jak myślicie co nowego pojawi się w tym windowsie??

1248141[/snapback]

Pojawi się w nim motto przewodnie - "komputer dla systemu" a nie "system dla komputera" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi