Gość Michał_misiek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Co wiecie na temat nowego windowsa "Longhorn"? Poza newsem ze strony tweak.pl... Jak myślicie co nowego pojawi się w tym windowsie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) Jak chcesz info to XP.NET. Duużo informacji i test alfy Longhorna. Edytowane 31 Stycznia 2005 przez Ulv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 http://msdn.microsoft.com/longhorn/default.aspx http://search.microsoft.com/search/results...horn&View=en-us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 nowa produkcja microsoft , a zarazem nowy niewypał :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 nowa produkcja microsoft , a zarazem nowy niewypał :] 1390350[/snapback] na sprzęcie z podpisu nieźle przymula;] ale i nic ciekawego ze sobą nie niesie;] btw wywal ogłoszenie z podpisu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Spory art. jest w nowym Ekspercie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyRo Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Miałem go na moment zainstalowany. W sumie mogłem sobie poklikać tylko myszką ale przeglądając tak pokolei wszystkie katalogi i ustawienia stwierdziłem ,że nie musi być tak źle. Trza poczekać aż wyjdą jakieś stery bo winampa to sobie zainstalowałem ale muzy już niemogłem posłuchać :/ Co do tego ,że przycina to chyba jakieś mity są. Mam XP 2000+@2600+, 390 DDR, GF4 440MX i jakoś niezauważyłem żeby przycinał, wszystko chodziło płynnie i sprawnie. Był jednak mały problem. Po zainstalowaniu sterowników do czegokolwiek przeznaczonych do XP po ponownym uruchomieniu zawieszał się :/ Draństwo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr Clon Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Co wiecie na temat nowego windowsa "Longhorn"? Poza newsem ze strony tweak.pl... Jak myślicie co nowego pojawi się w tym windowsie?? 1248141[/snapback] Pojawi się w nim motto przewodnie - "komputer dla systemu" a nie "system dla komputera" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...