Sid Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Witam! Wszyscy tylko narzekają, maję jakieś eno eno do forum to ja też będę miał pytanie(pytanie, nie eno eno :D ). A może to będzie stwierdzenie. Od daaaaawna żadnego konkursu nie było... Czyżby się sponsorzy wyczerpali? Pozdrawiam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 ... Czyżby się sponsorzy wyczerpali? Pozdrawiam ;) 1250130[/snapback] Raczej chętnych do organizacji. Po ostatnich dymach z konkursem profilowym wołami nawet nikt mnie nie zaciągnie do opieki z nad jakimkolwiek następnym. IMHO innych modów też chyba będzie ciężko namówić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Raczej chętnych do organizacji. Po ostatnich dymach z konkursem profilowym wołami nawet nikt mnie nie zaciągnie do opieki z nad jakimkolwiek następnym. IMHO innych modów też chyba będzie ciężko namówić. 1250225[/snapback] hmmm... A co takiego się stało tak w skrócie bo nie chce mi sie n-postów czytać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Poniktórzy grali nie fairplay... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Poniktórzy grali nie fairplay... 1250668[/snapback] Te Zet eN? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 sikor napisał o jaką sprawe chodziło - nie rostrząsajmy jej dla ciebie jednego .. . chcesz to poszukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...