Skocz do zawartości
pci

Kod Kreskowy Na Boksie A Seria Procka?

Rekomendowane odpowiedzi

kumpel wmawia mi od 30min ze kupił boksa i gosc w sklepie stwierdził po kodzie na pudełku, ze ta seria sie super podkreca "Paweł (gruby) (15:00)

gosc powiedzial ze jakis klient z poznania ma z tej seri " i ze sie podkreca do 3400, dokładnie to porcek Athlon 2400+

Ale napiszcie koledze, ze kod kreskowy na pudełku niezawiera info o seri procka. iz e po pudełku niemozna było tego stwierdzic, pozatym procki mimo ze ta sama seria sie ruznie podkrecaja.

prosze napiszcie mu to bo mi niewiezy, chyba ze ja sie myle to poprawcie mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze biore OEM-y :)

ale ostatnio chyba Hanu kupowal A64 boxowego i wlasnie wspominal ze mial chwile niepewnosci na ktora serie trafi, bo wszystko bylo zapakowane.....

nie wiem jak jest z AXP ale pewnie podobnie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No hmmm ale w BOXach widać procka :D a jak widać procka to widać opis procka a jak widać opis procka to wiadomo jaki to procek :D => przynajmniej w XPkach było widać jeszcze w zeszłym roku => nie wiem czy zmienili pudełka czy nie...

Może nie kod kreskowy tylko procka oglądał pan???

Ale i tak podejrzane, żeby w sklepie tak mówili :D :D :D

Edytowane przez Hirotaro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie ciekawe <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span></span> gosc z poznania podkrecił Athlona 2400+ na 3400+ i jeszcze podobno na cooleze za 130zł tak dla info.

Mamy na forum kilku ludzi z poznania, ktos go zna moze ??

Edytowane przez pci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale napiszcie mu ze gosc tego stwierdzic niemugł, i ze jak sie jest lolem to takie zeczy ci wmówia.

Niewiem czy to zgodne z regulaminem, ale słuzy to edukacij ciemnego kolegi wiec chyba zgodne bo forum ma uczyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no ja tylko stwierdzam, że nie mógł zobaczyć serii z zamkniętego pudełka BOXowego z samego procesora. A czy to serio jest na tym kodzie paskowym to wątpię. Sprzedawca powie byle głupotę, aby tylko sprzedać towar…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kod kreskowy służy do idenfikacji produktu.

Ułatwia pracę kasjerkom.

Gdyby zmienianio kod kreskowy przy każdej serii procesora, należałoby wtedy traktować każdą serię jako oddzielny produkt. Raczej w to wątpię.

A sprzedawca powie wszystko żeby sprzedać.

Jeżeli się procesor nie podkręci, to najwyżej powie: miałeś pecha.

Edytowane przez nowak43

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...