Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mialem w domu SEITECi ,zaluje ;[ ,kupilem dwie kostki 256mb DDR ,jak sie je wsadzilo obydwie to sys nie byl stabilny na ZADNYCH ustawieniach wpelni ,stracilem dwa systemy i troche danych.Jak byla wsadzona jedna kostka to spoks dzialalo na agresywnych ustawieniach ale do 140mhz na pamieciach :-/ ,wiec nie polecam ogolnie ,wymienilem na kingstony i spoks :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem 512 ddr 2700 seteca do plyty ga pe667ultra i caly dzien sie system sypal . Co chwile bluescreeny. Szukalem szuakalem bo skladalem nowy zestaw i sie okazalo po kilklku godzinach :twisted: ze jak zmniejszylem z Cl2 na cl2,5 (czyli 266) jak reka odjal wszystkie problemy zniknely. A kupilem je jako 333! Od tej pory nie lubie setecow i ide zareklamowac!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ze jak zmniejszylem z Cl2 na cl2,5 (czyli 266) jak reka odjal wszystkie problemy zniknely. A kupilem je jako 333

cos ci się pomyliło z tym 266 , przecierz na cl2,5 tez masz333 no chyba ze zmiejszyles z 333 na 266 samo opóżnienie nie zmiehsza czestotliwosci pamieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ze jak zmniejszylem z Cl2 na cl2,5 (czyli 266) jak reka odjal wszystkie problemy zniknely. A kupilem je jako 333

cos ci się pomyliło z tym 266 , przecierz na cl2,5 tez masz333 no chyba ze zmiejszyles z 333 na 266 samo opóżnienie nie zmiehsza czestotliwosci pamieci

Ale dokładnie tak zrobiłem na tej płycie gigabyte'a w biosie i sie przestawiło na 266. Nie znam sie b.dobrze ale to mozliwe bo duzo opcji było na auto wiec same sie pewnie przetaktowały. Jest to nowa płyta i nie wszystkie opcje biosu jarzyłem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...