Running Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Witam mam takie glupie pytanie czy istanieje jeszcze gielda komputerowa w katowicach (tam kolo spodka) nie bylem tam lata a musze cos kupic a jezeli jest to w jaki dzien sobota czy niedziela pozdrawiam alex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) pewnie , jutro jest np :) a co chcesz kupic ?? Edytowane 4 Lutego 2005 przez VerB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 ram moze grafe i procek Zreszta dzieki za odpowiedz nie bylem tam juz wieki wiec nawet nie wiem czy dalej dziala ale jak tak to jutro jade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 z tego co mi wiadomo to gielda jest(w sobote chyba kolo spodka, a w niedziele pod dworcem kolejowym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) Co Wy to gadacie :) Ja też dawno nie byłem, ale giełdy w budynku Śląskiej DOKP (koło Spodka) już nie ma od hoho, teraz jest przeniesiona pod dworzec PKP od strony ulicy 3ciego Maja (estakada) do byłego salonu Skody. Od 9tej do 13nastej. I sob i niedź. Jest jeszcze namiastka giełdy na Giełdzie Sam. w Mysłowicach, i coś nowego (Giełda Elektroniczna) koło Gliwickiej od Placu Wolności koło Cinema City :) A wogóle, to polecam przejść się normalnie w tygodniu do CEI (w pon zamknięte) albo Devcomu i powiedzieć im, że chcecie dostać po cenie giełdowej (bez faktury itp), ale nie chce wam się na giełdzie tłoczyć :) Jak będą kręcić nosem, to trzeba powiedzieć, że u konkurencji można, ale tu masz bliżej - jeżeli nie dadzą, to powiedz, że się jednak do konk. pofatygujesz - muszą dać :) Ja w ten sposób załatwiam tam sprawy, i nie ma problemu :) W Cei poproś Roberta, on tam jest szefem, a w Devcomie z kolesiem od drzi gadaj - on jest szefem. I fajucha laska tam robi :) Edytowane 4 Lutego 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Mam jeszcze jedno pytanie o ile taki ceny gieldowe (bez faktury) roznia sie od cen np. proline.pl jezeli ktos moze podac konkretny przyklad jakiejs podstawowej czesci Pozdrawiam Alex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Nie wiem jak jest z innymi podzespołami ale w sierpniu kupowałem w Prolinie R9800 pro i zapłaciłem 950 zł, a na giełdzie nie znalazłem wtedy tańszego niż 990 zł. Jednak w lutym 2004 kupiłem na tej giełdzie Athlona 2500+ i zapłaciłem 340 zł, a w prolinie był wtedy bodajże za 380 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 czyli szczerze to mi sie nie oplaca jechac na gielde roznica mala w porownaniu jakie moga byc hocki klocki z uznaniem gwarancji na gieldzie dzisiaj kupilem radka 9550 za 249 zl w vobisie w prolain jest jest za 239zl a tak wlasciwie to go nie ma bo sa rezerwacje porobione do przyszlego miesiaca na allegro sa za min 242zl a doliczajac transport to wydaje mi sie ze juz minely te czasy kiedy roznica byla ogromna pomiedzy sklepami a gielda pozdrawiam alex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...