shadow of figt Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Witam Mam takie pytanko :) a mianowicie przejrzałem poradnik odnośnie płyt pod A64 ale dalej nie wiem co mam wziąć, tak po rozejrzeniu się wybrałem następujące modele a ciekawy jestem co wy o tym sądzicie i co byście mi doradzili ? a więc: Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVidia nForce4-SLI Asus A8N-SLI Deluxe nForce4 SLI SLI - nie wiem czy mi się przyda, a może lepiej zainwestować w chipset ultra ? np. Gigabyte GA-K8NXP-9 nVidia nForce4 Ultra a może zupełnie inna płyta jestem otwarty na różne ciekawe porady ja już zgłupiałem HELP !! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 To czy wykorzystasz SLI czy nie, to powinienes wiedziec sam, a przynajmniej miec jakeis ewentualne plany na przyszlosc. I wazna rzecza tez jest czy jestes normalnym uzytkownikiem kompa, czy bedziesz sie bawil w OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Nie lepiej poczekać na DFI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 ja sobie sprzeta zmienie za 3lata;) wiec bedzie wybór.. hehehe.. a ten mi na luzie starczy przez ten czas:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 hehe "Pocztakujacy uczestnik" - jak masz kase zeby sie pachac sli to prosze brac... zaawansowany overlockerem to ty chyba nie jestes.... bierz gigabyte za 420 zl zwykla z nf4 i loozz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow of figt Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Hehe owszem zaawansowany aż tak to nie jestem ale wiem co nie co, niejedna już się podkręcało ;) Co do SLI to jak będę miał kaskę to bym brał drugą grafę to raczej proste :P pytanie kiedy czy będzie kaska hehe :> Obecnie mam już staruszka antek 1.6+, 512 kingston 400(Mhz), (MSI) GF4 Ti 4600 128, Asus A7N8X rev 2.0 z biosem od deluxa ze to chodzi hyhy Więc postanowiłem to zmienić a nie chcę zwykłego GB z obsługą NF4 ponieważ nie mam zamiaru zmieniać za rok znów płytki chce cos bardziej przyszłościowego dlatego co poradzicie ? Do tego mam zamiar wziąć A64 3000+ oraz gb albo asusa 6600 GT 128 PCI-E co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...