qbusek Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) to co zaraz zobaczycie moze spowodowac wybuch smiechu wiec jak cos jesz to radze to odstawic :-P wstalem sobie wczroaj rano i wlaczylem kompa - oczywiscie jak zwykle towarzyszyl temu start helikoptera, niewiele myslac polazlem do piwnicy i stwierdzilem ze moj wspanialy codeshit wymaga poprawki :D i tak oto wspolpracuje on teraz z 12 cm papstem B) ps. Wiem ze to beznadziejny zasilacz i wiem ze ten mod tez jest beznadziejny :P umieszczam go tutaj tylko dlatego ze jak zobaczylem to "cos" to nie moglem sie opanowac ze smiechu :D ps2. w drodze jest juz nowy tagan wiec zadlugo codshit dzialac nie bedzie ;) prawda ze to co wyszlo jest po prostu smieszne ? :lol: JESZCZE RAZ POWTARZAM - prosze nie traktowac tego powaznie :D Edytowane 10 Marca 2005 przez qbusek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 o boze :D od razu mi sie przypomnial wiejski tuning ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 estetyczne to nie jest :P a spelnia chociaz swoje zadanie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny722 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 o jezu :blink: ja mam podobna obudowe i nie wyobrazam sobie zeby tak wygladala :? a swoja droga...to w sam raz na wiejski tuning :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 no baaa :] mowilem ze to jest bosskie :P spelnia swoje zadanie baaardzo dobrze o dziwo :blink: a co do estetyki - czego chcieliscie od pudelka po sledziach, uszczelki od sloika i kawalka aluminium ? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 omg ! co to jest? doniczka ?! noo nie to jzu przekracza wszelkei granicie, ale jakby nei patrzec to to wlasnei ejst mod :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Weź to odłącz bo ten Codegen padnie od zasilania tego cuda tzn "moda" ... sam niewiem jak to nazwać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Po co ci taka rakieta. Nie mogłeś założyć tego wiatraka bez tej rurki :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elminster Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 No cóż wygląda to tak jak by zaraz miało w kosmos polecieć :P Ja bym tam zamontował jakiś miotacz ognia :P :rolleyes: Ogólnie respect :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Co wy chcecie od tego wynalazku?? Spełnia swoje zadanie ?? Wydaje mi się iż napewno. Bezpośrednio przykrecić się nie dało bo to nie 80mm a 120mm Papst. Ale ja bym go nie podpioł jednak do tak "markowego" zasilacza bo bałbym się, że wicher połowę elementów wypruje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 ... Bezpośrednio przykrecić się nie dało bo to nie 80mm a 120mm Papst ... 1260527[/snapback] Ale widziałem duuuużo krótsze przejściówki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Tak!!! To właśnie jest mod!!! Nie chjakieś tam dokupienie katodeq i innego "gotowca". Wygląda...jak wygląda (wiem, mieliśmy tego nie traktować na serio...) ale pomysł gicior!!! Takie modyfikacje kcem oglądać !!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 :zonk: :zonk: :zonk: no wygląda dziwnie jak typowy miejski tuning gdzie co znajdzie to chce użyć, ale jak spęnia swoje wymagania a pewnie spełania to jest oki jescze jak by to zamoskować jakoś to oki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migdał Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 gdyby nie ta wielkość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Ale jak wstawi kompa w jakąś szawke to i tak niebędzie widać a będzie cisza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 full wypas, jak mawial posel Peczak :D Wyglada jak malec z turbo ;) A nie masz jeszcze grypy od przeciagu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 zabiles mnie ;] taczalem sie z 15 minut po podlodze jak to zobaczylem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_zero Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 hehe, to jest naprawde odlotowy mod ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 A ja cosik zasugeruje. Poszukaj w jakimś firmowym sklepie dobrej pzrejsciówki <nie jakis no name> długiej na 1,5 metra. Na koncu tego papsta walnij, i końcuwkę wystaw .... za okno. Na zewnątrz - 16, czyli licząc krotko 64-53 a 2 w pamięci 7! daje nam jakieś 10 stopni w obudowie. W sam raz. Jesli jakieś błędy w obliczeniach popełniłem to proszę mnie zrozumieć, malo śpię ostatnio, bo sam obmyslam jakiegoś super-sledzio-moda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 no baa :] juz o tym myslalem, jednak majac w domu profesjonalny pochlaniacz przemysłowy (cos takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41059587) chyba go wykorzystam :P bede chlodził mojego codeshita wiatrakiem o mocy 1,5 kW :D OCZYWISCIE ZARTUJE !! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 chyba by ci wszystke wnetrznosci z zasilki wyssalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 ja nie widze tylko przycisku gdzie se ten zamontowany NoS odpala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Jesli mialo to sluzyc wyciszeniu, to watpie aby ta 120stka byla cicha :) Chyba ze to full oryginalna nowka puszczona na najnizszych obrotach. Imo instalowanie tak wystajacego tworu moznaby zaakceptowac gdyby wentyl znajdowa sie po jego drugiej stronie i zrobic cos na ksztalt pochlaniacza dzwieku. A tak to taki przerosniety shroud ktory dociaza tyl obudowy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piXel_ Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 No jak najbardziej oryginalny pomysł :) Re5pect dla wykonawcy! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 to jest zarąbiste coś z niczego hehe ;) ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 :lol: o kurde dociska tyl obudowy! to istny spojler!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 ale ta przejsciowka jakos nie odparcie przypomina mi doniczke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiewas Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Piwko dla autora za pomysł :) Całkiem ciekawy mod, sam się zastanowie czy nie zrobić czegoś takiego do swojego Codeshita :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 ale ta przejsciowka jakos nie odparcie przypomina mi doniczke :D 1272307[/snapback] hehe bo to chyba raczej jest doniczka .. mi tez sie tak jakos z tym skojazylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) zadna doniczka :angry: to jest wiaderko od sledzi :mrgreen: :mrgreen: Edytowane 12 Lutego 2005 przez qbusek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...