radeksz Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 A mianowicie ( :cry: nie gnojcie mnie jeśli cos takiego było na forum :cry: ) zamierzam kupić zasilacz Chieftec 360W bo mam codegena :oops: , no i teraz niewiem czy kupić TEN droższy czy TEN tańszy , jaka jest różnica i jaki polecacie , z góry dzięki . ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 A mianowicie ( :cry: nie gnojcie mnie jeśli cos takiego było na forum :cry: ) zamierzam kupić zasilacz Chieftec 360W bo mam codegena :oops: , no i teraz niewiem czy kupić 1262834[/snapback] Biorąc pod uwagę, że DF jest "trwale niedostępny" skłoniłbym się za czymś innym - może warto dożucić jeszcze 30pln i kupić coś z Tagana, czy Enermaxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 No jak Cie mozna za to nie gnoic? Nowy to co? Szukac sie nie chce? roznia sie tym ze jeden ma pasywne PFC a drugi aktywne, jak masz kase to bierze 360-302DF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Szukałem ale nic satysfakcjonujacego nie znalazlem sorry, i jeszcze jedno pytanie do czego słuzy PFC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) pfc sluzy do stabilizowania napiecia heh sporo tematow juz bylo o tym. Bierz chiefa 360-302DF i Ci starczy na dlugi czas Edytowane 7 Lutego 2005 przez Skorpion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Dzieki za pomoc temat uważam za zamkniety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...