orczyk5 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Witam. Miałem sobie Windowsa XP SP2 (oryginalnego oczywiście) i postanowiłem sobie pogrzebać w usługach i msconfig. Po małym ustawianiu włączanie ręcznego zamiast autoamtycznego usług powstało mi kilka problemów. Pierwszy dolny pasek zrobił się taki jak w windows 2000 (bez upiększenia xp). Drugi problem to za każdym razem gdy uruchamiam Worda to pojawia mi sie komunikat "ten dokument nie może być zarejestrowany, nie będzie można więc tworzyć łaczy do niego". Uruchomienie ręczne wszystkich możliwych usług nie pomaga. Przeinstalowałem Office i nadal to samo. No i wczoraj zauważyłem że nie moge defragmentować dysku. Pojawiają mi sie opcje ale ani analizuj ani defragmentuj nie działa. Może ktoś miał coś podobnego i doradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Uruchom defrag w wierszu polecen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Jaki Ci sie pojawia komunikat ? Czy taki :"Uruchomienie defragmentacji dysku nie powiodło się". To sprawdź czy masz włączony plik wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orczyk5 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Nie ma ŻADNEGO komunikatu. Po prostu naciskam na analizuj lub defragmentuj i nic się nie dzieje (tak jak bym nie naciskał) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...