CompSoft Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Mam 2 dyski. Na jednym WIN95 na drugim WIN98. Jak ustawiń BIOS, aby przed startem system zapytal, który system uruchomić. Potrzebuje uruchamiać albo z 95 albo z 98 !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 jesli masz dwa systemy na dwoch roznych dyskach to imo cos takiego jest wykonalne tylko jezeli przy bootowaniu bedziesz wybierac od ktorego zaczac... moze nie jestem w stanie tego wytlumaczyc <_< ale chodzi o menu z biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Menu z biosu ;) Wgraj BootMagic'a i bedziesz mial przy starcie wybor systemu z ktorego ma sie uruchomic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Nyny, widzisz gdzieś w tym temacie Windows XP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 O kurde alem ja glupi:D Juz mnie zamroczylo tym xp. :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 wpisz w google.com bootloader ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...