futureman Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 mario79 -- dzięki pomogłeś chociaż jeszcze nie sprawdzałem ale najważniejsze, że znalazłem mapkę z położeniem wieży xardasa, tylko dziwne bo jest w innym miejscu niż w poradniku dołączonym do gry - i może przez to mi tyle czasu to zajęło i nie mogłem znaleźć bo w to miejsce już z 3 czy 4 razy miałem iść ale rezygnowałem bo sugerowałem się książką z gry jeśli okaże się, że tam jest xardas - a okaże się jak włączę grę - to duży minus dla twórcy poradnika dołączonego do gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek_wln Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Panowie mam pytanie (jeśli są Panie to przepraszam , heh). Po dłuższym czasie grania ( nie jednorazowo ale ogólnie mam juz dość zaawansowana postać ) pojawia się dziwny bug. Po podejściu do niektórych ścian , dużych skał , w budynkach , przy wydobywaniu kruszca lub otwieraniu skrzyń gdy postać jest ustawiona pod pewnym kątem w pewnym bliżej nieokreślonym kierunku obraz zaczyna migać białymi pasami tak, że można dostać ataku padaczki. Nie jest to problem karty, sterów ani grzania ponieważ podkreślam na początku czegoś podobnego nie doświadczałem. Czy ktoś się spotkał z czymś takim? Gram na wersji angielskiej z patchem 1.08. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) Postprocessing masz na zero. Ustaw na wartośc wyższą. EDIT: No problemo. Edytowane 7 Grudnia 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek_wln Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Thanx Mayo , faktycznie pomogło! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 o wlasnie, a propo wydobywania kruszca. Nauczylem sie tego od kowala ale jakos ani razu jeszcze nic nie wydobywalem, moze mi ktos napisac co mam zrobic aby cos wydobyc ? :) kilof mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Podchodzisz, klikasz, zrobione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 o wlasnie, a propo wydobywania kruszca. Nauczylem sie tego od kowala ale jakos ani razu jeszcze nic nie wydobywalem, moze mi ktos napisac co mam zrobic aby cos wydobyc ? :) kilof mam ;)pójść do kopalni? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario19x9 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 pójść do kopalni? :lol: no najlepiej :lol: w Myrtanie nie ma ich za wiele, najwięcej jest w Nordmarze i na pustyni, trzeba poprostu znaleźć żyłe żelaza, złota czy rudy ;] jesli masz łopatę na wyposażeniu to możesz też groby rozkopywać :lol: zawsze można coś w nich znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MohSETH Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Witam serdecznie Mam możliwość kupienia Gothica 3 za 40 zł nie śmiganego, ale czy na moim kompie będę mógł znośnie pograć? Mam monitor 21 cali i chociaż żeby było te 1024 rozdziałki... Waham się jeszcze nad NWN2 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Myślę, że na średnich i 1024 będzie sie dało grać (+tłiki z FAQ). Tyle że w Gotiku mamy inną definicję "znośności" - >20FPS to juz dobrze :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 znosnie to jest nawet jak masz 15 byle by sie nie doczytywalo co 2 metry :D Tak troche OT: Jak sie podoba moj nowy avatar? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 W tym przypadku moja granica tolerancji jest również bardzo obniżona. Jest to pewnego rodzaju wynaturzenie w dziedzinie płynnej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Ha! ;) Tak właśnie myślałem - qqrydza w powiadomieniach, zdjęcia będą :lol2:. OT: @Szela Może być, chociaż ładniej byłoby z samym napisem na czarnym tle :D. Albo chociaz bez tych napisów pod ręką. Edytowane 9 Grudnia 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 qqrydza podbijales ten HDR/bloom w ini czy on tak oczojebnie wyglada na defaulcie? Bo ta biala szata wyglada jak wypolerowane aluminium w ktore sie wali centralnie szperaczami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migen Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Chciałem się spytać was gdzie mogę sie nauczyć walki dwoma mieczami mam wszystkie wymagane umiejętnośći i jestem w tym momencie gry, kiedy mam oswowodzic Montere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Chciałem się spytać was gdzie mogę sie nauczyć walki dwoma mieczami mam wszystkie wymagane umiejętnośći i jestem w tym momencie gry, kiedy mam oswowodzic Montere Przeplyn sie do Bakareszu z Cape Dun. Po drodze mozesz tez wpas na wyspe z lukiem asasyna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 qqrydza podbijales ten HDR/bloom w ini czy on tak oczojebnie wyglada na defaulcie? Bo ta biala szata wyglada jak wypolerowane aluminium w ktore sie wali centralnie szperaczami. Bo to jest magiczna szata na default'cie. Mayo, sorki, że nie ma choć jednego screen'a :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Oj, ti ti, nie łap za słówka :lol2:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Wbrew temu, co mówiliście, gra działa po reinstalce windowsa. Grałem w nia przez 5 minut, z czego 4 się włączała i wyłączała. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 HI, prosze o podpowiedz :unsure: jak trafic do jaskini Ortegi ? Po wyjsciu z Cape Dun gdzie iść, w którą strone skręcić ? czy wejście jest na plaży? Próbowałem w rożnych miejscach zgodnie z instrukcją ale nie potrafię tam trafić :( Czy może mapka z zaznaczonym miejscem PLIS Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario19x9 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) HI, prosze o podpowiedz :unsure: jak trafic do jaskini Ortegi ? Po wyjsciu z Cape Dun gdzie iść, w którą strone skręcić ? czy wejście jest na plaży? Próbowałem w rożnych miejscach zgodnie z instrukcją ale nie potrafię tam trafić :( Czy może mapka z zaznaczonym miejscem PLIS Thx tu masz mape z zaznaczonymi wszystkimi ważniejszymi postaciami http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?t=160812 , 72 - Ortega :] nie ma sprawy :] Edytowane 11 Grudnia 2006 przez mario79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 WIELKIE dzieki !!!!!!!!!!! :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 mario79 dzięki właśnie się zastanawiałem gdzie jest ten yusuff więc mapa się przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Hejka! orientuje sie ktoś może jak g3 bedzie chodzil na a3700 sandiego+palit 7600gt+1gbram ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2419921 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « mam już 3 artefakty jutro pewnie będę chciał zdobyć 4 albo w "śnieżej krainie" albo w Trelis jeszcze się zastanowię który najpierw i pytanie: czy muszę zdobywać reputację czy mogę zdobyć siłą ten artefakt ? próbował ktoś zdobyć siłą czyli wtargnąć do Vak-a, zabić go, zabrać artefakt i przeteleportować się (jakby się dało to teleport do klanu wilka i po ostatni artefakt :D ) i jeszcze jedna sprawa: czy w mora sur jest teleport ? (bo pozwiedzałbym może później pozostałe krainy na pustyni no i nie za bardzo mnie interesuje bieg przez całą pustynię Edytowane 12 Grudnia 2006 przez futureman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 co jest fajnego w tej grze oprócz fabuły, bagów" i wielkości świata, czy jest z czego się pośmiać ? i czy warto grać w demo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 To i owo jest fajnego w tej grze :wink: i czasem jest z czego się pośmiać, dlatego warto zagrać w demo :wink: A wszystkie szczegóły znajdziesz np. na tym forum, tylko troche poszukaj :wink: Any informations na temat kolejnego pono dużego i fajnego pacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Nie wiem czy to juz bylo ale prosze o namiar na ten programik: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Bylo, jak najbardziej ;) Probowal nazwe programu wpisac w szukajce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...