Fraag Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 www.gamescopyworld.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 www.cdprojekt.info (patch PL), poza tym to www.blizzard.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 a ja mam warcrafta w wersji której nawet nie trzeba wrzucać na dysk - wszystko chodzi z cdromu :D - jedyne co mam na dysku to save'y.i żadnych problemów - cracków,zwisów i dziwnych błędów - wszystko śmiga jak należy....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 a kolego nie instalowales aby patcha do warcrafta? moze przeinstaluje detonatory? moze zainstaluj gre z dysku? moze zmien katalog docelowy? moze zainstaluje tam gdzie chce instalator? moze po prostu wyczysc rejestr z wszelkiego g00fna? pozdr MeHow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biathlon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ech mam polska wersje warcrafta III i z tego ci widze ten dodatek potrzebuje angielskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 A wie ktoś moze kiedy ma wyjść wersja PL tego dodatku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Oficjalna premiera PL 4 lipiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Chetnie zobacze... Do W3 nic nie mam - jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Może tak , ale ja przyzwyczajony do SC - gram od 4 lat nie moglem sie do niej przekonac , i to nei ze wzgledu na tao ze bylem słaby bo gralem od bety miałem iść do DUNE ale wtedy skonczylem z W3 i dalej gram w SC chodzi mi glownie o taki dynamizm ktorego W3 barkuje mniejsze limity wszystko skupialo sie wsasadzie na Creepowaniu i rzucaniu czarow. nie ma tak jak w Sc ze gosicu wyjdzie z bazy tu op cichutku wbiega mu 12 lingow i traci wszystkich roboli. oczywsicie w w3 jest cos takiego mozliwe jednak tam niszczenie jednostek trwa strasznie duzo , a opzatym co to za strata 5 peonow czy innych shitow ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 eeee tam Vengeance nieznasz sie WAR3 ROX a mi wrecz przeciwnie SC niepodoba :/ kazdy ma inne gusta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ja tam sie az tak nie wbijam, gram okresowo. 2 miesiace max :) Bardziej niz RTS cenie sobie TBS ale niestety ten gatunek chyba powoli umiera :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Czy jest jakiś patch albo nakładka, żeby dało sie produkować więcej jednostek?? tak do 90 w farmach to mało. Ewentualne porady na forum, a konkretne pliki na microfon19@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Chyba zartuejsz ;) Nie ma takiej mozliwosci :/ Ni ebez powodu jest akurat 90 :) Trzeba tak grać jak jest.. a jest to dobre ograniczenie :)majac jedna jednostke nieraz pokonywałem 2 badz 3 przeciwnika. Wazniejsze od liczebnosci jest doswiadczenie bohaterów czy sam skład "załogi" Ale bohaterzy to podtswa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 dokladnie - wysztarczy miec odpowiednio zbalansowana armie i zaden wrog ci niepodskoczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 jest patch ze mozna ich uzyc w edytorze nie tylko z nimi walczyc i poglądaćale nawe pochodzićsobie marinesami i hydrami :-) Imho lepsze niżw filmiku ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOOJTAS Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 To jest wypas gra, pamietam pamietne czasy starych warcraftow to bylo cos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ft jest zajefajny :) tne od wczoraj i na prawde duzo nowosci w grze (miedzy innymi nowa rasa:P tylko sie nia grac chyba nie da - tylko kampanie walnalem narazie) fajni sa nowi bohaterowie , storyline lepszy niz w w3 i tak moze tempo gry troche szybsze :D ogolem o wiele lepiej niz samo w3 ...polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verger Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ja potwierdzam iż WarCraft 3 i dodatek to poprostu sukces Blizarda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 sorrki ale doczepie sie do topicu jak zainstalowac ten najnowszy patcg do W3 wyala mi bład gdzie nalezy rozpakowac albo co moze byc nie tak mam W3 PL patcha sciagłem też do wersji PL W3 mam oczwywiscie tylko kopie zapasowa pomóżcie P.S udało mi sie z sciagnać z battlenet.pl mapke na której w każdej z drużyn są cztery dodadtkowe jednostki do budowy jak zrobic plansze w edytorze aby to stworzyć a jesli ktos ma podobne mapki prosze o jakieś linki Z góry wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 sciagnijcie sobie mapke gdzie terranami bronisz sie przed falami atakow zergow i tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 jest patch ze mozna ich uzyc w edytorze nie tylko z nimi walczyc i poglądaćale nawe pochodzićsobie marinesami i hydrami :-) Imho lepsze niżw filmiku ;-) daj linka albo versje patcha:> nie odpalalem go (war3) dosc dlugo pszeszukalem moje zbiorki plikow do niego i hmm.... znalazlem plik(patch) niestety nie znalazlem jego zródła pochodzenia(www) wiec moge ci go wyslac co najwyrzej na mail'a :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::Vertor::.. Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Czwartego Lipca wychodzi oficjalnie WC3:FT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 WarIII_FC wymaga WarIII czy jest wersja standalone? Jak wymaga to chyba bedziesz musial chyba poczekac na PL lub zalatwic WarIII English... Chociaz jest pewna szansa na to ze sie zainstaluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Angielksie TFT wymaga angielskiego War3, polskie tft polskiego War3. Tak szczerze mowiąc to spodziewałem się czegoś więcej po kampanii TFT, krootka jest i w ogóle, a rasa nag to... huh, no nic na szczeście pozostaja jeszcze customy i Bnet (jak pozbede sie lagow :(). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Chciałem się tylko zapytać jak wam się podoba - bo jak dla mnie - super ... Jakie wrażenia z nowych, wynajmowalnych herosów ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Ogolnie dodatek jako dodatki :) do customow i gier na BN - wypas, ale to wszyscy wiedzieli juz dawno :). Za to kampania jakos mnie nie rusza - krootka i prosta(chyba nie potrzebnie gralem na normalu), niektore rzeczy troche poprzeginane - np. rasa nag - nie podoba mi sie, albo to, ze przez prawie cala kampanie ludzi gramy tylko czescia ich jednostek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Witam! Mam karte jak w podpisie i co jakis czas następuje "zamarznięcie" ekranu lub jego wygaszenie. Komp chodzi dalej tylko nic nie widze i nie moge zrobic. Muza leci dalej, dzwiek sie nie zawiesza. Problem dotyczy wielu gier 3D (tych nowszych). Dodam że tak sie dzieje gdy komputer nie jest wogóle podkręcony - tzn ani karta ani pamięci ani procesor. Przy okazji zapytam sie jakie są najlepsze sterowniki do tej karty. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahcos Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Gra może zle wspolpracowac z ta karta. Nowe sterowniki powinny ci pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Gra może zle wspolpracowac z ta karta. Nowe sterowniki powinny ci pomoc. Własnie sciagam najnowsze Omegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ...co jakis czas następuje "zamarznięcie" ekranu...W końcu to Frozen Throne... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...