peterpz Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 No właśnie, jakim programem? Bo NV Bios Editor mi na to nie pozwala, zaś NiBiTor nie obsluguje mojego GF2Ti. Patrząc na to że moje pamiątki wyciagają 400@470 to poluzowanie timingów powinno pomóc. http://tweak.pl/artykul/mod_5900xt Tutaj artykuł o zmianie tego na 5900 tyle że u mnie to inaczej będzie wyglądało niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Hoho. Nie piszczie aż tyle bo nie mogę nadążyć czytać waszych postów. :rotfl: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 A spodziewasz się, że zauwązysz jakikolwiek efekt zmiany timingów? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 A spodziewasz się, że zauwązysz jakikolwiek efekt zmiany timingów? :) 1299613[/snapback] jak je poluzuje to powinny wiecej pojsc (MHz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diom Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Da się to zrobić edytując bios w programie OmniExtreme FX. Potem tylko wgraj nowy biosik i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Da się to zrobić edytując bios w programie OmniExtreme FX. Potem tylko wgraj nowy biosik i po sprawie. 1299763[/snapback] Tak, tylko że ten program nie obsługuje mojego złomu. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 kurcze googluje juz 2-gą godzine i nic nie moge znaleść... czyżby nie istniała mozliwosc zmiany timingów do kart starszych od fxów?:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Dokladam sie do tematu bo licze na 650mhz w miare stable na moim przezytku gf4mx 64bit :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Równiesz proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 nie ma takiego programu do kart ponizej fxów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 NIewiem czy to działa ale spróbować można. Do zassania na mvktechnet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...