Sheva Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 (edytowane) Witam, mam właśnie tą płytę (niestety) i postanowiłem zmienić moje 256 sdramu na 512 ddrr. W instrukcji płyty mam podane ze obsługuje DDRy do 266 MHz, ale w teście ze strony twek.pljest podane ze do 333MHz. Więc pierwsza sprawa, czy ktoś sie orientuje jak jest w końcu na prawdę, i druga ważniejsza, czy wg Was lepiej kupić DDRy 400 MHz, które mogą się przydać do nowej płyty głównej, czy ddry taktowane 266 lub ewentualnie 333 MHz nie odstają aż tak bardzo wydajnością ? pozdrawiam Edytowane 25 Lutego 2005 przez Sheva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Kup szybsze i tak prawie nie ma róznicy w cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szosiu Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Kup DDR 400(firmowe np.Kingston) bo na magistrali 266 bedą lochać na timingach 2-2-2-6 i command rate1T, a DDR266 na 2,5-3-3-6.Różnica w wydajności jest nieporównywalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheva Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ok, dzięki, znalazłem kingstony 400 MHz za 245 zł w infoglobie, dobra cena ? polecacie jakieś internetowe sklepy lub ewentualnie inny ram niż kingston ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 do0bra cena firma tez dobra... sam mam elixiry (tansze i gorsze) ale nie mam z nimi problemu... polecam te kingkongi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Wsprawie płyty to w teście może mieli nowszy BIOS więc sprawdź jaki masz i poszukaj na necie nowszego i w razie czego możesz uaktualnć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheva Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 dzis w infoglobie na stronie podaja że ten kingston 512 ddr 400 MHz już 232 zł, takze jutro jade chyba kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...