Slow Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ostatecznie nie wyloniono zwyciezcy. Czy silikon uniwersalny bedzie dobrym rozwiazaniem ? Potwornie denerwujacy ten dzwiek szczegolnie gdy nie slyszy sie prawie niczego innego z kompa (WC) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 silikon uniwersalny wytrzymuje temp do 200C wiec nada sie do tego celu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 silikon uniwersalny wytrzymuje temp do 200C wiec nada sie do tego celu 1298730[/snapback] wiem ze przekonam sie jak juz to zrobie ale czy taka tlumiaca warstwa silikonu bedzie miala jakis negatywny wplyw na prace / zywotnosc plyty ? Mobo to DFI NF II Ultra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 zalej żywicą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Ja tylko napisze, że nie jesteś sam :) Moje ininfity kiedyś wydawało taki przeciągły pisk podczas startu, że po najwyżej godzinie testowania pękał mi baniak :P Ostatnio przestała tak psizczeć, jak wróciła z serwisu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ja myslalem ze to moj abita tak daje a to psu ... do cewek kropelka ;] zywica nie trzym sie przy tempach po silikonie zostanie slad ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Płyta jest na gwarancji ?? Jeżeli tak to wymiana na nowa... BEZDYSKUSUJNIE jezeli na ustawieniach domyslnych piszcza cewy ! No chyba ze ostre OC lub jakiekolwiek OC oczywiscie sprawia ze reklamacja jest bezpodstawna. A na rzeczy sie znam przejechalem sie na 2 Gibabyte'ach GA 7N400 Pro 2. Jezeli ktos nie wierzy nie poszuka na forum moich postow z przed okolo 7 miechow... GB suxx. Sorki za wszelkei bledy merytoryczne jestem po 4 piwach .... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Proponuje klej na goracy jesli dysponujesz pistoletem. U mnie pomoglo :D Link do tematu w podpisie... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 klej na goraco sie nie nadaje bo cewki sa gorace i klej sie roztopi i splynie z cewek silikon bezbarwny bedzie najlepszym rozwiazaniem bo wytrzymuje duze temp i w razie potrzeby mozna go latwo usunac a co do pracy plyty to w rzadnym wypadku nie wplynie to negatywnie na prace (zarowno plyty ,jak i samych cewek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) Dziekuje za odpowiedzi - w poniedzialek sprobuje zalac je silikonem bezbarwnym. Niestety nie dysponuje pistoletem na klej.. Mam nadzieje ze pomoze :-) Plyta ma jeszcze 2.5 roku gwarancji ale efekty wystepuja przy dosc mocnym O/C (11x237MHz 1.95V dla procka) Gdyby chodzilo o rekord to pal szesc ale on na takich ustawieniach smiga 24/7 Edytowane 26 Lutego 2005 przez QuicksilveR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 cewki nie sa na tyle gorace aby rozpuscic klej na goraco - u mnie sprawdza sie wysmienicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...