Paweł_sfx Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Witam. jestem tu nowy wiec witam:) jak temat w złym dziale to przepraszam. A wiec mam pytanie, mam płyte Kobian kt266a ver2,0 i nie wiem czy bedzie na niej dzialał sempron 2,2?? prosze o pomod Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 będzie chodził na pewno, ale z obniżonym zegarem o ile się nie mylę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 KT266A obsługuje tylko magistralę 133 a Sempy nają 166. Powinien zadziałać, ale właśnie z obniżonym zegarem. Jest jeszcze pytanie jak płyta na niego zareaguje i czy dla bezpieczeństwa nie wrzuci 6x100 albo podobnie (i nie będzie można tego zmienić w Biosie bo Kobian nie jest OC friendly). Poszukaj na googlu manuala, może jest jakieś nowsze wydanie które mówi coś o max obsługiwanych prockach. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Mercury Kobian to kicha na maksa. Najlepiej od razu kup sobie coś lepszego. Choćby Epoxa 8KRAI takiego jak mój. Kosztował grosze, a jestem z niego bardzo zadowolony, no i nadaje się do nie hardcore'owego O/C :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_sfx Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Witam. A athlon xp 2,0 jaką ma magistrale?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 266 - o ile dobrze pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Tutaj masz link do Epoxa 8KRAI. Gdzie indziej jest jeszcze tańszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Za to cene to ma NF7... Paweł_sfx: Zakrec sie lepiej za jakims AXP, chocby tym co napisales 2000+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_sfx Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) Witam. To wtedy amd thlon xp napewno ruszy?? i moge smiało kupowac? chodzi mi o moją płyte kobian.Pozdrawiam Edytowane 27 Lutego 2005 przez Paweł_sfx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 kurcze no na NF7 Athlon XP ma nie ruszyc??? :D :D :D :D Brac w ciemno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Nie chodzilo o NF7 tylko o tego KOBIANA. Paweł_sfx: Musisz dowiedziec sie czy plyta obsluguje procki o.13 microna, jesli tak to powinien spokojnie ruszyc, no moze przyda sie aktualizacja biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_sfx Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Witam. kupiłem tego durona http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43442601 powinien chyba działac?? wydaje mi sie ze tak ale wole sie upewnic:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Będzie dzialać lecz mogłeś brać 1400-1600. Ten ktory bedziesz miał posiada praktycznie 0 oc :D Pozdro, Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...