metal Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Które felgi podobają wam się najbardziej ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Żadne. Klasyczne białe rajdowe OZ rulz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Żadne. Klasyczne białe rajdowe OZ rulz 8)Taa. Rafał wiesz co dobre. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Żadne. Klasyczne białe rajdowe OZ rulz 8) dokladnie Powiedz czy nie ladniejsze ??? IMHO to rzecz gustu 8) Kazdy lubi co innego :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Chcialbym zuwazyc ze felgi przedstawione w ankiecie sa przystosowane do samochodow terenowych a nie do rajdowek wiec raczej nie powinno sie icg porownywac do OZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Chcialbym zuwazyc ze felgi przedstawione w ankiecie sa przystosowane do samochodow terenowych a nie do rajdowek wiec raczej nie powinno sie icg porownywac do OZ dokładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 ehhhhhhhhhhhh felgi subaru imprezy najlepsze sa:D jednak zloto dodaje szlachetnosci:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 To ja wrzuce pare fotek auta mojego kumpla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Mnie C :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Z tego co metal01 pokazywał to C a z OZ to ten na góże po prawej (mamy podobne w Octavii) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Chcialbym zuwazyc ze felgi przedstawione w ankiecie sa przystosowane do samochodow terenowych a nie do rajdowek wiec raczej nie powinno sie icg porownywac do OZ Jezeli offroad to wersja A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 z tych z ankiety C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Panowie. A OZ to nie robi felg do aut terenowych ?? 8) http://www.sklep.tuning.pl/felgi.php?t_id=81&f_id=25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Z ankiety to A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 najbardziej mi sie podobaja te u gory po prawej OZ, ktore podal reed to dopiero wypasik, a z tych z ankiety sam nie wiem a, c i e som fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 To ja wrzuce pare fotek auta mojego kumpla :D Samochód bez reweli ale kółka CooL 8) Kocham OZ białe szprychówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Z wymienionych w ankiecie - zdecydowanie #1 - "dwojka" zasadniczo ta sama ale za bardzo sie "swici" jak temu psu oczy ;). A z tych dodatkowych - grafitowe OZety z zoltymi nadrukam. Widzialem kiedys (w salonie 8O) zolta felicje po tuningu - wymienione zawieszenie (i wlasnie te felgi z gumami 195/bodajze 45), nowy wydech, silnik 1.6 (100 koni)... i zaledwie 32 tys. zl... bo roczna, na wystawie stala :lol:. Gdybym mial tyle kasy... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Które felgi podobają wam się najbardziej ???A mozna wiedziec do jakiego auta chcesz je zastosowac? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 mnie się podoba c ewentualnie a. Co do samochodu "kumpla" Kumpel zrobił tylko tuning zewnętrzny i car audio czy cos w silniku grzebał?? w sumie mógł by se wmątować wydech remusa 8) i jakies magnezetki na silnik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Tuning wew. i zew. to tak jak WC i Modding :). Te pierwsze to dla lepszych osiągów, a drugie dla bajeru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 mnie się podoba c ewentualnie a. Co do samochodu "kumpla" Kumpel zrobił tylko tuning zewnętrzny i car audio czy cos w silniku grzebał?? w sumie mógł by se wmątować wydech remusa 8) i jakies magnezetki na silnik :) No co ty :DD to ma byc dla glosne i zwracac uwage drecholi ;) Brava 1.4 bodajze 80km. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 w sumie ja bym dał wydech remusa wyjeb%$#%# na maxa! a jaki śpiew z rury :) w sumie 1000zł i można kupić. A co do dresów hmm ;) nie ma to jak otworzyc wszystkie okna i puścić na full music :) i jeb jeb jeb 8) :lol: tylko tego wydechu mi w tym samochodzie brakuje acha okularki na swiatełka by się przydałi i czarne lampy z tyłu. no i szyber dach ale to juz luxus :P tam zamontował cały system car audio czy tylko sobwoofer +zmacniacz? dla zainteresowanych http://www.remus.at/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Wybieram bramke C. Ale i tak idzie zima i trzeba alu chowac do garazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 mnie się podoba c ewentualnie a. Co do samochodu "kumpla" Kumpel zrobił tylko tuning zewnętrzny i car audio czy cos w silniku grzebał?? w sumie mógł by se wmątować wydech remusa 8) i jakies magnezetki na silnik :) No co ty :DD to ma byc dla glosne i zwracac uwage drecholi ;) Brava 1.4 bodajze 80km. IMHO bez sensu tuningować coś co ma 80KM ! PS Felicia 1.6 na pewno nie ma 100KM ! Ma ponizej 80 KM ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 IMHO bez sensu tuningować coś co ma 80KM ! ! dokladnie, tak jak spojlery w maluchu, przyslowiowy kwiatek do kozucha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ehh a warto podkręcać celerona 333 mhz na 400mhz? i zmodować bude podświetlić wstawić szybe pare bajerów?? Jasne zawsze jest ciekawiej.. W samochodach jest tak samo. Tak samo jak warto tuningować trabanta czy syrenke. Wyglondają wypaśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 niby tak ale gdy widze malucha ze spojlerem jak w dragsterze i plomieniami na drzwiach to mi sie chce smiac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ehh mowie tu o tuningu a nie o dresach, którzy włączają radio na full otwierają okno w maluchu i delektują się trzeszczącymi głośnikami a spojler lata im po całym bagarzniku :) Tuning to to samo co zrobienie moda budy. Pomalujesz sprayem to głupio wygląda. Ale jak się przyłożysz i zrobisz to z sercem i pasją to wyglonda pięknie. Nawet malucha widzaiłem przerobionego na terenowe kabrio. Musze powiedzieć, ze koleś miał niezły pomysł i wyglondało to całkiem ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...