wierch Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Mam maly problemik otoz mam stworzony system Raid na dwoch dyskach samsung 80 Sata oprocz raidu mam jeszcze jeden dysk Baracuda 40 na ata i wszystko by bylo ok tylko zachcialo mi sie mieszac w ustawieniach narzedzia administracyjne i dorobilem tak ze teraz mam wszystkie dyski dynamicze i nie da sie ich spowrotem przekonwertowac na dysk podstawowy! Funkcje sa nieaktywne jest jakas rada na przywrocenie stanu poprzedniego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 MIcrosoft napisał: Tak sie nie da!!! Trzeba wszystko usuwać i zakłądać podstawowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierch Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 No to zesmie pocieszyl ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) Potwierdzam nie da się. Juz na nich żadnego systemu z rodziny 9x nie zainstalujesz. Po co się bawiłeś jak się nie znasz? Edytowane 24 Czerwca 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 potwierdzam nieda sie. Juz na nich zadnego systemu z rodziny 9x nie zainstalujesz. Po co sie bawiłes jak się nie znasz ? 1317142[/snapback] chciał się nauczyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...