vippiotrek Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 to i ja sie pochwale :P na codzien: http://www.footlocker.com/catalog/productd...YWORD%20SEARCH/ a gram w: http://www.footlocker.com/catalog/productd...YWORD%20SEARCH/ tylko te lebronki moje troche w innym kolorze sa, nie chcialo mi sie szukac a na footlockerze obecnie ich nie maja. bucisze biore z USA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) Ja się pochwalę moim nowym nabytkiem :] Edytowane 13 Lutego 2009 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Osirisy są dobre ale za drogie jak na to co oferują.. Ja z kolei polecam DC, sam chodzę w DC Parlay (czy jakoś tak) już ponad rok :D i są całe. W środku się jedna warstwa materiału wytarła, ale są 2 :D :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Mój nowy nabytek, kupiłem przypadkowo, szukałem czegoś oldschool'owego i wybrałem coś takiego. Reebok Reverse Jam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 o, riversy :] gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nethaker Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 (edytowane) Orientuje się ktoś w rozmiarówce Etnies/DC? Mam Etniesy i rozmiar 42.5 jest idealny. Chcę teraz kupić DC i mam do wyboru 42 albo 43, nie ma połówek. Które wybrać? Pytam, bo nieraz różnica w rozmiarówce producentów jest znaczna. Edytowane 23 Lutego 2009 przez Nethaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Poszukaj na necie rozmiarówek z mm wkładki. Tak BTW. Etnies 42, Adio 42,5 i Circa 43 z tych butów co mam to jeden i ten sam rozmiar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 adidas badlander low czy adidas EQT XTR proszę o opinie użytkowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Teraz Będziesz buty na zimę kupował? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) Teraz Będziesz buty na zimę kupował? :blink: tylko teraz :D które ???? ps: a w zimie to ja chodzę w trekach a nie adidasach Edytowane 10 Marca 2009 przez gallp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) http://allegro.pl/item570032942_puma_first...ldschool_p.html Poszukuję butów, coś jak wyżej. Jakie modele możecie polecić? Głównie chodzi o wysoki tył. @DOWN: Dziękować! :) Edytowane 14 Marca 2009 przez Ombre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) supra skytop, supra vaider, osiris bronx, nike dunk high nike blazer high nike air force 1 high nike terminator high adidas decade adidas top ten hi air jordan 1 retro - w czarno/bialo/czerwonych jestem zakochany lecz kasy brak:D jest jeszcze wiecej ale mi sie nie chce wymieniac :< jak chcesz popatrzec na jakies modele a potem zaczac szukac polecam pickyourshoes.com sa jeszcze polskie fora gdzie mozesz podpatrzec buty w tym stylu: phatflysneakers oraz swaggerhypeclub Edytowane 14 Marca 2009 przez TeLe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 HIT nadchodzącego lata! będą popularniejsze niż Crocksy, a Stomil już zrobił trzy żółte pary na specjalne zamówienie Piotra R. POLECAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 wyglądają jak gumofilce :D tylko krótkie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Moja chluba, duma i konik. W niezmienionej formie od 1941 roku w towarzystwie moich sześcioletnich Jungle Boots ;) >>>KLIK<<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 zakochałem się w tym modelu: Puma LIFT Racer Gdzie można ich w Warszawie przyciąć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Moja chluba, duma i konik. W niezmienionej formie od 1941 roku w towarzystwie moich sześcioletnich Jungle Boots ;) >>>KLIK<<< Mając busta gripy wersje nubuk zima szare, podziwiam za wytrwałość w czyszczeniu. Nike AF1 XXV - nie wiem czemu ale coś czuje że w lato się w nich zagotuje. Puma LIFT Racer Wyglądają trochę jak te co są obecnie w techno modzie... ale jednak mają ten swój smaczek i ustępują od normy pozytywnie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 A ja zakupiłem Nike Franchise Mid'y i jestem baaardzo zadowolony jak na razie ;) Ale w lato troszke może być jednak gorąco :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) EDITED BY MOD Mając busta gripy wersje nubuk zima szare, podziwiam za wytrwałość w czyszczeniu. Dzieki ;). Ponad 10 godzin pastowania wacikiem lub szmatką bawełnianą, w tym mniej więcej po 4 na czubki i piety dla jednego buta. Przy zachowaniu jakiejś systematyki połysk powinno się osiągnąć po 1,5 godziny. Edytowane 20 Marca 2009 przez ULLISSES takie tam korekty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 ma ktoś jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na Allegro, co bym mógł od niego Nike Air Force zamówić? :] dla przykladu tutaj: http://www.allegro.pl/item582958900_nike_a..._us11_dunk.html albo http://www.allegro.pl/item584641256_sneake...o_eur_44_5.html podrobki? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 oba oryginaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 dzięki, jednak te toronto wziąłem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Witam, Nie wiem czy ktoś z Was drodzy Państwo słyszał o firmie Camel Active. Dzisiaj otrzymałem paczkę z tymi oto butami: http://salonobuwniczy.pl/40,,p,69_470_49.html Pierwsze spostrzeżenia: gruba skóra na wierzchu, but idealnie leży na nodze, wkładka ze skóry zszyta z butem(duży plus), podeszwa o solidnej konstrukcji. Jak na razie jestem pod wrażeniem. Zobaczymy jak butki sprawdzą się w praktyce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 moj ojciec nosi Camel'a buty. Jakies nie specjalne modele, ale ma juz je 2 czy 3 rok na wiosne/lato i 2 rok na zime, nie do zdarcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 (edytowane) Mnie się leciutko rozkleiły Reebok Reverse Jam na prodzie powyżej szwa, prawy but, chodziłem w nich z 10 razy dopiero. Jak się dobrze przyjrzeć, to widać. Kwalifikuje się do reklamacji? Edytowane 25 Marca 2009 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek88 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Nosze się z zamiarem zakupu nowych butów i wybór prawdopodobnie padnie na jeden z tych modeli: http://www.allegro.pl/item591816561_ecco_4...super_cena.html http://www.allegro.pl/item594044752_ecco_4...el_polecam.html Tylko mam wątpliwości czy to aby oryginalny produkt czy podróbka. Co myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 (edytowane) Mnie się leciutko rozkleiły Reebok Reverse Jam na prodzie powyżej szwa, prawy but, chodziłem w nich z 10 razy dopiero. Jak się dobrze przyjrzeć, to widać. Kwalifikuje się do reklamacji?Po paru miesiącach pracy w sklepie Reeboka, z góry moge Ci powiedzieć, że 95% reklamacji jest nieuznawanych. Pozostałe 5% to reklamacje pracowników. A odwołania to już wogóle, 100% nieuznanych. Edytowane 27 Marca 2009 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam W Środe 01.04 kupilem buty Nike Shox Experience+ w centrum handlowym Fashion house (Myslowice). Przed chwila zauwazylem ze na przodzie lewego buta odkleja sie podeszwa (przynajmniej wyglada to na odklejanie sie). Z racji tego ze nosze je dopiero drugi dzien czy sa szanse na reklamacje lub gwarancje ? Nigdy jeszcze nie oddawalem butow na gwarancje. Czy z racji bardzo krotkiego czasu noszenia butow jest szansa na zwrot pieniedzy ? I jesli przyjma tylko na gwarancje to czy wymienia buty od reki czy bede musial czekac az wysla do jakiegos serwisu ? Jezeli jest szansa na zwrot pieniedzy, to prosze o ew. rady na jaka ustawe mam sie powolywac i jak sie bronic, bo na pewno chetnie pieniedzy by nie oddali. Pozdrawiam Edytowane 3 Kwietnia 2009 przez evocati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Po 3.5 roku użytkowania Reebok'ów DJ w których zaczynała rozklejać się podeszwa po bokach kupiłem sobie wczoraj Nike Court Tradition V2 ;) Oby wytrzymały tyle co reeboki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Używałem courtów rok i są jak nowe (oprócz pomarszczenia skóry na zagięciach i startej podeszwy, ale to normalne :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...