dayus Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Czy mozna jeszcze dostac darmowe probki LM317T? Bo z tego co pamietam nalezalo sie zarejstrowac i mozna bylo cos dostac na potrzeby nauki. Jaka to byla stronka? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Czemu powtarzasz tematy? Odpuść se jedno piwo, to będziesz mógł kupiś elema w sklepie, aż taki drogi nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 lol, człowieku ten lm kosztuje 1,5zł pazerność ludzka nie zna granic :| a później się dziwią, że sampli nie ma :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 U mnie go nie mozna bylo dostac,tylko jakies inne byly! A po co mam kupowac gdy moge dostac za free. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Wygodny jesteś a jakie napięcie potrzebujesz? Regulowane czy stałe ? Bo mozna stosować np 7805 by stabilizował jako 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) ani national semiconductor ani texas instruments juz nie wysyla probek do polski national zwatpil jak zaczeli brac wszycy po koleji LM3886 po 5szt czy komus trzeba czy nie a texas zwatpil jak ludzie masowo zaczeli brac pcm2702... nawet na tym forum trafiali sie tacy co mowili ze zamowili ale i tak nie bede nic skladac... ze moze w przyszlosci sie przyda a LM317T to praktycznie w kazdym sklepie internetowym z elektronika mozna dostac w cenie ponizej 2zl ....a pozniej sie dziwia ze nikt do polski nie wysyla probek... ja sie wcale sie nie dziwie Edytowane 9 Marca 2005 przez kamien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...