k_luke Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Witam, właśnie złożyłem kompa i mam problem - mianowicie są źle wyświetlane kolory... tzn. zamiast czerwieni jakiś kolor podchodzący pod zieleń, itp. Moje graty to: mobo ASUS P5GDC-V, P4 3.0GHz a LGA, grafika Gigabyte GF6600 na PCI-E... proszę o szybkie odpowiedźi w razie czego od razu ide do sklepu - narazie nie chciałbym się wygłupić jeśli coś źle ustawiłem. Dodam, że te kolory są już źle wyświetlane przy starcie komputera. Znaczej intela zamista pomarańczowych wstawek ma zielone... grafika zintegrowana jest zablokowana w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 na której grafice się tak dzieje? wyglada na to ze to wina grafiki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Albo monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Ja miałem podobnie jak kabel od monitora był nadłamany i trzeba było nim poruszać aż „załapie” nie wiem czy toto ale warto spróbować… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 :)+Mar 9 2005, 14:50--> CYTAT(Mardok =:) @ Mar 9 2005, 14:50) Ja miałem podobnie jak kabel od monitora był nadłamany i trzeba było nim poruszać aż „załapie” nie wiem czy toto ale warto spróbować… 1318462[/snapback] U mnie na zintegrowanej wszystko jest ok - oddalem karte - maja wymienic. Najprawdopodobniej jeden pin uszkodzony:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...