MI4 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 mam pytanie dotyczące ukrytego foldru System Volume Information, do czego to jest??? wczesniej jak miałem dysk na fat32 to mogłem bez problemu wejśc do tego katalogu i go wyczyścic bo sie rozrastał w zastraszającym tępie. teraz jak mam dysk na NTFS to wogóle nie moge wejśc do tego katalogu ani zobaczyć jego objętości. czy zmian z fat32 na ntfs spowodowała że nie mam dostepu do tego katalogu? Jak jest u was?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Dostęp do tego folderu ma tylko system, ale nic nie stoi na przeszdkodzie aby to zmienić. Wystarczy sobie nadać tylko uprawnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI4 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Dostęp do tego folderu ma tylko system, ale nic nie stoi na przeszdkodzie aby to zmienić. Wystarczy sobie nadać tylko uprawnienia. a mógłbyś rozwinąc nieco?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Nie mógłbym, ale dokladnie tak samo jak napisalem w http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=103969 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI4 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Dzieki juz wszystko wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...