RusH Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Lisek tfuj atlon smierdzi a moj celeron 433 jest od niego szybszy .. dostane banana ? :DDDDD troche przegiales faktycznie , koles pisze jak pisze , dobrze ze chociasz sie nie kluci o wyszszosc AGPx8 nad AGPx4 :DDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly sie jakos ciagle zdarzaja w kazdej dyskusji w ktorej uczestniczy Kaerers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Lisek tfuj atlon smierdzi a moj celeron 433 jest od niego szybszy .. dostane banana ? :DDDDDStary, Ty na pewno - choćby za wygląd :wink: A co do K. to pozwólcie, że ja będe decydował o tym kto zasługuje na bana, a kto nie. Na pewno o kolejnych banach nie bede informował publicznie - nie będzie zbędnego zamieszania (chociaż nieobecność Kaeres'a nie jest trudno zauważyć :)) Jego wypowiedzi od jakiegoś czasu mnie denerwowały, mam nadzieje że o ile wróci (a to już zależy od niego) w środę, to zacznie rozważniej gadać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Serwis x-bit labs (maniaki podkrecania wszystkiego na wszystkim :) ) postanowili podkrecic karte R9000 pro z wartosci 275/275 na uwaga !!! 340/340 To dalo zdumiewajace wyniki w formie wygranego testu szczegolowego nature (z 3dmarka) z radeonem 8500 (jak wiadmo ten drugi calkiem niezle sobie w tym tescie radzi). Wiec lapcie w rece lutownice, kupowac ORBY i jazda z vmodem i podkrecaniem posiadacze R9000 :) I oczywiscie link no i co z tego jak 8500 na peltku podkreci sie jeszcze bardziej i bedzie prawie 2x szybszy niz ten biedny 9000 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 uuuuaaaa o ja cie piernicze... Kaeres dostał bana... coś mam wrażenie że sie obrazi i tu nie wróci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Lisek ale wyjdzie na to, że dałeś mu bana bo masz Athlona i Radeona. Pan K. mnie też wkurzał ale ty okazałeś się "obrażalski". Poza tym przecież nie może być tak. żeby człowiek bał się trochę ostrzej wypowiedziec. Nie możecie się dogadć na pivie? A może teraz głupio CI się wycofać? To Twoje forum i możesz robić na nim co chcesz ale mimo wszystko zdejmij tego bana. P.S. ja też mam Athlona i Radeona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 IMHO ten ban dla Kaeresa niepotrzebny. Mozna bylo lagodniej zalatwic sprawe, poza tym Kaeres jest jedna z ostatnich osob na tym forum ktore powinny dostac banana w ciescie... Twoje forum, Twoja wladza, ale przemysl troche jak to wyglada :? Poza tym przez to mozemy stracic doswiadczonego usera.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 A może teraz głupio CI się wycofać? To Twoje forum i możesz robić na nim co chcesz ale mimo wszystko zdejmij tego bana.Obrazalski? :) Hehhe... Nie mam zamiaru się wycofywać, a nawet zastanawiam się nad całkowitym banem dla tego pana, po rozmowie na priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Kaeres - chyba jaja sobie robisz. Wyzywam każdego posiada Radeona 9000Pro na pojedynek :wink: Wątpie aby mnie wyprzedził 8) Własnie Grooby jakzes grafe tak przekrecil??????? Obeszlo sie bez Moda???????? Bo jak tak to jutro lece po 8500 nie myslac duzo:) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Pozwoolcie jednak ze powrooce do tematu!!!!!!!!!!!! I zapytam uzytkownikoow 8500(zadne inne le itp) JAKA QRDE FIRMA??????????????napiszcie co bo juz przeczytalem miliony opinii itd ,, ale ktoore sie dobrze kreca???????????PLIZ QRDE:) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Pozwoolcie jednak ze powrooce do tematu!!!!!!!!!!!! I zapytam uzytkownikoow 8500(zadne inne le itp) JAKA QRDE FIRMA??????????????napiszcie co bo juz przeczytalem miliony opinii itd ,, ale ktoore sie dobrze kreca???????????PLIZ QRDE:) Szacuneczek Oczywiście tylko i wyłącznie Gigabyte :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Pozwoolcie jednak ze powrooce do tematu!!!!!!!!!!!! I zapytam uzytkownikoow 8500(zadne inne le itp) JAKA QRDE FIRMA??????????????napiszcie co bo juz przeczytalem miliony opinii itd ,, ale ktoore sie dobrze kreca???????????PLIZ QRDE:) Szacuneczek Oczywiście tylko i wyłącznie Gigabyte :) Hm ....Niestety one sa troszki drogie......Lisek , moze inne propozycje???? Chyba ze nie ma nic ciekawego( w co watpie:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Hm ....Niestety one sa troszki drogie......Lisek , moze inne propozycje???? Chyba ze nie ma nic ciekawego( w co watpie:)) Hmm... inne? Jakiś Sapphire i zrobić mu Vmod'a :) Innych pomysłów nie mam... PS. coś cytowanie nałogowo chrzanisz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Built by ATi też się spox kręcą. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Jest to jeden z ciekawszych cenowo sklepoow jakie znam w stoleczno kroolewskim ...co wy na to????Mysle o drugiej pozycji od goory (jaka jest rooznica miedzy ta a pierwsza:)????i czy to oby nie za duzo? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 a moze 3D prophet FDX 8500LE by hercules - 250@250. czy sa jakies szanse na postawinie go do nominalnych ustawien 275@275, a moze wiekszych - ktos probowal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ja mam takiego i chodzi bez problemu na 275@275 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ja mam takiego i chodzi bez problemu na 275@275a jakiego stabilnego maxa udalo ci sie z niego wycisnac? mozesz napisac o nim cos wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A może teraz głupio CI się wycofać? To Twoje forum i możesz robić na nim co chcesz ale mimo wszystko zdejmij tego bana.Obrazalski? :) Hehhe... Nie mam zamiaru się wycofywać, a nawet zastanawiam się nad całkowitym banem dla tego pana, po rozmowie na priv.Widać że Lisek nie dorosłeć do funkcji jaką spełniasz w tym serwisie. POdejmujesz zbyt pochopne i nieprzemyślane decyzje. Nie możesz blokować kogo Ci sie zechce. Może jeszcze mnie przyblokuj żeby pokazać jaką masz władze. Co? A tak wogóle to Keares to troche robi zamieszanie ale o to chodzi. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A z kręcenim kart to jest tak żę jeden serwis testuje podkręcalność karty na podkręconym FSB tzn. np. na Antku XP1,7+ @ 11*150 ale wtedy AGP ma już 75MHz a nie 66. U mnie na AGP 66 karta chodzi na 310/480 a na 75 już tylko na 305/458 i z tego wydaje mi sie sąróżne wyniki OC kart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 PS. coś cytowanie nałogowo chrzanisz :wink: No nie wiem wleiłem kawałem jego posta z cy tatem do swojego i działał. Chyba raczej forum nawala i zamiast pisać chrzanisz to mu napisz jak powinien cytować. Pozwoolcie jednak ze powrooce do tematu!!!!!!!!!!!! I zapytam uzytkownikoow 8500(zadne inne le itp) JAKA QRDE FIRMA??????????????napiszcie co bo juz przeczytalem miliony opinii itd ,, ale ktoore sie dobrze kreca???????????PLIZ QRDE:) Szacuneczek Oczywiście tylko i wyłącznie Gigabyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 do Emge: wiec ten Hercules kreci sie bez problemu na 281@281 przy XP1600@XP1800. W 3DMARKU wynik jest 8500 :) bez artefaktów myślę że jak dołożę radiatory na pamięci to pójdzie więcej bez artefaktów. Zasadniczo kręci się nawet 290@290 ale w Nature sa artefakty. Ewidentnie wina pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 do Emge: wiec ten Hercules kreci sie bez problemu na 281@281 przy XP1600@XP1800. W 3DMARKU wynik jest 8500 :) bez artefaktów myślę że jak dołożę radiatory na pamięci to pójdzie więcej bez artefaktów. Zasadniczo kręci się nawet 290@290 ale w Nature sa artefakty. Ewidentnie wina pamieci. thx. teraz tylko pozostaje mi znalez go gdzies do kupienia w dobrej cenie - to moze byk trudne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Jush to gdzies pisalem ,ale w abcdacie sa po 474 zlocisze (w hurcie) ,mysle ze jakbys sie dogadal w jakims sklepie to ci zamowia i za 500-520 ci dadza.Ja tak robie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A co do K. to pozwólcie, że ja będe decydował o tym kto zasługuje na bana, a kto nie. Na pewno o kolejnych banach nie bede informował publicznie - nie będzie zbędnego zamieszania (chociaż nieobecność Kaeres'a nie jest trudno zauważyć :)) Jego wypowiedzi od jakiegoś czasu mnie denerwowały, mam nadzieje że o ile wróci (a to już zależy od niego) w środę, to zacznie rozważniej gadać... Mysle Lisq ,ze troche przesadziles z tym banem , jaki Kaeres jest kazdy wie , co pisze tez kazdy wie , ale on ma tez swoj udzial w tym forum i to nawet duzy . Twoje opinie sa zawsze obiektywne , tyle ze moderatorom czesem sie cos chlapnie ( szczegolnie jednemu ) . A zauwazylem ze pan K, ostatnio troche zmienil styl postow , wiec mam nadzieje ze sie uspokuje i wroci na Forum . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 "]Jush to gdzies pisalem ,ale w abcdacie sa po 474 zlocisze (w hurcie) ,mysle ze jakbys sie dogadal w jakims sklepie to ci zamowia i za 500-520 ci dadza.Ja tak robie :-)znalazlem nawet kilka korzystniejszych cen dla koncowego kupca, co z tego ze sa cenniki i ceny jak nie ma towaru na stanie - czy ta abc-data ktora sprawdzales ma to na swoim stanie???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Wlasnie braklo ;[ ,ale cena 464,45zl (z vatem) oraz maja zamowione 40 sztuk ,38 jeshcze jest wolnych ,wiec raczej spokojnie moshna zamawiac ,tylko sie poczeka tydzien naprzyklad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le0n Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 do Emge: wiec ten Hercules kreci sie bez problemu na 281@281 przy XP1600@XP1800. W 3DMARKU wynik jest 8500 :) bez artefaktów myślę że jak dołożę radiatory na pamięci to pójdzie więcej bez artefaktów. Zasadniczo kręci się nawet 290@290 ale w Nature sa artefakty. Ewidentnie wina pamieci.I to wszystko na standardowym biosie Hercules'a? Jakie masz pamieci? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 LeOn na standardowym to pamieci na 260 dawaly artefakty, wgralem chyba z 4 biosy i wkoncu zostalem przy ostatnim nawet juz niepamietam jakim, grunt ze sprawuje sie dobrze. A pamiecia takie jak we wszystkich Heculesach R8500 FDX czyli Hynix 4ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le0n Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 LeOn na standardowym to pamieci na 260 dawaly artefakty, wgralem chyba z 4 biosy i wkoncu zostalem przy ostatnim nawet juz niepamietam jakim, grunt ze sprawuje sie dobrze. A pamiecia takie jak we wszystkich Heculesach R8500 FDX czyli Hynix 4nsOK, thx :mrgreen: Czyli u mnie pewnie bedzie tak samo 8) Ale i tak nie mam zamiaru zmieniac biosu bo dzieki timingom wydajnosc jest ta sama :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...