BBOYMARIO Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Czy jest taki program do odwieszania komputera??? Albo taki który zapobiega zawiasą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) Czy jest taki program do odwieszania komputera??? Albo taki który zapobiega zawiasą :D 1321788[/snapback] 1) nie ma 2) masz windows ?? 3) to dbaj o niego - oczyszczanie, skanowanie przeciw wirom, trojanom, smieciom 4) nie instaluj wszytskiego jak popadnie 5) windows upadate 6) raz na 3 miech rozkręć obudowe i przedmuchaj wiatraki i radiatory sprężonym powietrzem (lub odkurz odkurzaczem) Edytowane 11 Marca 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 To prawda, masa noobow krzyczy "windows to gowno, kill bill" a sami nawet wyskakujacego okienka w visual basicu nie zrobią :D A mi windows XP sie nie zaciol chyba od pol roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Zgadza się, da się używać windy bez wieszania (nawet 98 wbrew pozorom), najłatwiej, jak się zastąpi explorera i internet explorera czymś innym :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terefere Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 heheh ale pytanie :lol: takie czegos nie ma i raczej nie bedzie :D polecam alt+ctrl+delete heheeheheheh:P:P:P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 BBOYMARIO załatw sobie program do odwieszania mózgu, przyda ci się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Ciekawe jak on by chcial uruchomic taki program do odwieszania jak mu sie komp zatnie LOL Ja w sumie to mam taki, nazywa sie RESET i jest polaczony z takim guziczkiem na obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Zgadza się, da się używać windy bez wieszania (nawet 98 wbrew pozorom), najłatwiej, jak się zastąpi explorera i internet explorera czymś innym :-P 1321803[/snapback] a wlasnie czym zastapic explorera? (nie IE :wink: ) ma ktos jakies linki? bo mi jak narazie nic sie nie rzucilo w oczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Firefox, Opera - popatrz na :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Firefox, Opera - popatrz na :google: 1328772[/snapback] ehhhh........ nastepnym razem czytaj dokladnie: (nie IE, znaczy nie internet explorer :wink: ) chodzi mi o tego explorera ktorego masz w menedzerze zadan... gdzies kiedys mi sie obilo o uszy ze mozna go na cos innego podmienic... tylko ze nie wiem ile w tym prawdy jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 :oops: Rzeczywiście. Gdzieś mi zniknęło słówko "nie" jak czytałem Twojego posta, może UFO porwali ;) :lol: Explorera można zastąpić np przy pomocy: Aston Shell, Litestep i masę innych shelli (gdzieś musi być temat z ankietą z wieloma shellami z pytaniem: który jest najlepszy?). Jeśli korzysta się z 98SE, to shella można zastapić tym z Win 95 - uzyskuje się na szybkości i to znacznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 np Aston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Apmiętacie Norton Crash Guard?? Miał zapobiegać zwisom i niebieskim ekranom a tak na prawdę sam je generował. IamWeasel ->co ma wspólnego koserwacja systemu z VB?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 :oops: Rzeczywiście. Gdzieś mi zniknęło słówko "nie" jak czytałem Twojego posta, może UFO porwali ;) :lol: Explorera można zastąpić np przy pomocy: Aston Shell, Litestep i masę innych shelli (gdzieś musi być temat z ankietą z wieloma shellami z pytaniem: który jest najlepszy?). Jeśli korzysta się z 98SE, to shella można zastapić tym z Win 95 - uzyskuje się na szybkości i to znacznie :) 1328806[/snapback] a jak podmienić tego z Win98SE na tego z Win95? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...