Abram Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Nabyłem dzis takowy telefon, ale niestety numery telefonów poprzedniego właściciela są zapisane w pamięci telefonu. Wie ktos moze jak je wszystkie na raz skopiowac?? bo w instrukcji nic takiego nie znalazlem. Bede bardzo wdzięczny za pomoc. I jeszcze jedno, zna ktos jakąś strone gdzie by były jakieś aplikacje do tej komorki?? pzdr Abram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Po 1 to chyba nie ten dział Po 2 To w wykasowywaniu powinieneś miec opcję "wymaż wszystko" Po 3 Strony nie znam ale mam dużo na dysku i mogę ci kiedyś wrzucić na jakiś serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Po 2 To w wykasowywaniu powinieneś miec opcję "wymaż wszystko" 1322964[/snapback] Tylko ze mi nie chodzi o wykasowanie tylko przeniesienie na karte sim. A co do tych programow to masz jakis serwer zeby wrzucic?? Był bym wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Na tym forum znajdziej trochę softu do N3650 i wielu innych komórek nie tylko Nokii www.techtronic.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Ja mam NOK 3510i, ale myślę, że będzie podobnie: Menu->Spis tel.->Kopiuj->Z tel. do pamięci karty SIM->Wszystkie->Przenieś oryg.->OK Co do aplikacji: Polecam szukać eMulem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 w 3650 musisz kazdy kontakt kopiowac osobno na karte sim (kontakty -> opcje -> kopiuj do kata. sim) aplikacji, gier i wszelkiej pomocy szukaj na komforum.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Tylko ze mi nie chodzi o wykasowanie tylko przeniesienie na karte sim. A co do tych programow to masz jakis serwer zeby wrzucic?? Był bym wdzięczny :) 1323182[/snapback] Udostępnij mi serwer 2gb :lol: Moge wysłać ci listę plików i tylko niektóre ci na jakiś darmowy serwer wrzucam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...