Kwiecień Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Ja z ojcem planujemy teraz zakup takiego cacka: http://mototrader.onet.pl/details.asp?Cate...031220051708481 Więc pomyśl nad Hondą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) Ok, moj tatko jest troche napalony na ta Vectre. Poza paskudnym wnetrzem (moj Colt `92 ma ladniejszy kokpit i caly przod w srodku) jest po prostu sliczna. Ladnie utrzymana, jezdzila po Niemczech, caly czas serwisowana w autoryzowanym serwisie (ksiazka serwisowa to potwierdza). W Niemczech byl przerysowany bok i tutaj w PL byl zrobiony. Odrazu poznalem wiec facet nie potrafil sciemniac (kolega blacharz nauczyl mnie na co patrzec i mam juz takie zboczenie i dokladnie wiem ktore auto bylo robione). 116.000 KM udokumentowane we wspomnianej wczesniej ksiazce serwisowej wymianami oleju i paska rozrzadu. Klima, radio z RDS i CD, 8 glosnikow, w kierownicy sterowanie radiem, ABS, elektryczne i podgrzewane lusterka, szyby elektr. (tylko przod), reling na dachu (to jest wersja kombi), srodek zadbany, ladne progi jak sie wchodzi do samochodu zrobione specjalnie na 100-lecie Opla z ladnym grawerem (podnosi to jakby prestiz samochodu - bo jak to zobaczylem to mnie milo zaskoczylo), samochod na zimowych 15", w komplecie letnie opony (alumy zalatwi i mu doplacimy pozniej). Wiecej nie pamietam, a na pewno jeszcze cos mial. Z tymi alumami to niezle go zaskoczylem bo w ciemno powiedzialem, ze kazdy Opel na 100-lecie ma alumy i maja byc. To z ceny 32.900 zbilem w sekunde do 30.000 (rok 2000 przypominam i wersja kombi z silnikiem diesla). Powiedzial, ze 31.000 i to bez alumow wiec prawie sie zbieralismy na co zgodzil sie 31.000 z alumami, ktorych jeszcze nie ma ale bedzie mial to mu wtedy tego tysiaka doplacimy. Mysle, ze calkiem niezla opcja za ta kase. Hmm, to chyba tyle. Moze jeszcze to, ze ojciec jedzie na gielde sprzedac swojego Mondeo `93 wiec moze jeszcze cos tam mu sie spodoba (ta Vectre bierze w poniedzialek, a gielda w Gliwicach jest w niedziele). Update: 4x AirBag Edytowane 16 Marca 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) Ja polecam stajnie VW :] Sam jezdze samochodami tej marki od 5 lat , mialem Golfa 4 1327294[/snapback] No ja bym nie polecal kolega mial swego czasu Golfa 4 GTI VR6 180KM. Nie powiem na poczatku chodzil mu zjefajnie ale po jakims czasie zaczal sie psuc co troche cos siadalo w silniku i zapalala sie kontrolka "Check Engine" nie wytrzymal chlopak i sobie zmienil fure jak na razie nie nazeka. Drugi kolega obecnie posiada VW Jetta ( amerykanska wersje Vento) tez WR6 zeby niesklamac to juz zdazyl wymienic: zawieszenie, uklad chamulcowy, wspomaganie kierownicy skrzynie biegow i jeszce duzo innych zeczy o ktorych nie pamietam. A obecnie przymierza sie do wymiany skrzyni biegow ( po raz drugi). Aha jeszce kable tez musial wymienic bo mu silnik palil chyba tylko na 4 cylindry. Edytowane 16 Marca 2005 przez _Borys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Nie, VW nie wchodzily wogole w gre. Zwykle i niewarte swojej ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Ktory rocznik tej Vectry? Mnie sie podobaly B. Co do samego samochodu Jezeli to jest model B to musze napisac ze takiego zawieszenia w rzyciu nie widzialem. Kumpel nia takie rzeczy potrafil robic ze juz nie wiem czy to ze zyjemu to po prostu szczescie, przeznaczenie czy to ze kumpel dobrze jezdzil. Raz nawet malutko braklo a rozwalil by stacje benzynowa ( lod, 100 Km/h, reczny bo kolega musial kupic papierosy na tejze stacji). Po locie koszacym bokiem z ktorego udalo mu sie jakos cudem wyprowadzic samochod, po przleceniu obok systrubutora ( gdzies tak pare centymetrow od samochodu) zatrzymal sie brdzo blisko od budki gdzie siedzi kasjer. Klijet z tylu przwie zemdlal ( pozdrowionka Andzej) A drugi ( pozdrowionka Zajaczek) ten co siedzial z przodu wyszedl z samochodu trzasna dzwiami i krzyknal na cala stacje " NOZ [ciach!]A ZNOW NIE PRZY[ciach!]LIL" Gzesiu, Andzej Zajaczek jak czytasz to forum to pozdrowionka. Juz niedlugo jak mi sie uda to mozemy powtorzyc 2001 rok. ( zainteresowani wiedza o co chodzi. W karzdym razie: Maxymalna predkosc z jaka jechalismy to 200 km/h (A4 w czasach swietnosci miedzy krakowem i chrzanowem). Co do deski to rzezcz gusto dla mnie wszyskto na miejscu funkcjionalnie i jak najbardziej w porzadku. Ciekawe czy domyslic sie jak zapalic swiatlo w srodku samochodu? Ja osobiscie chcialbym miec taka Vectre ale niesty tu gzdie jestem ich nie sprzedaja. Najblizy oplowi model to CAdilac Catera ( Opel Omega produkowany w USA pod inna nazwa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Jeszcze dopisze pare zeczy na temat tego samochodu. Wytrzymaly: 110 po polnej drodze z wertepami ( duzymi wertepami) zapalila sie kontrolka od silnika po resecie kompa wszystko wrocilo do normy. ponad 100 km/h slisko ( po deszczu) i ostry zakret, kumpel go sciol i dodatkowo przychamowal na zakrecie wynislo nas bardzo delikatnie na prawy pas ale kumpel dodal gazu i nas wyciagnelo. dwa tygodnie pozniej ktos tamtedy jechal f125 jakies 70 na godzine z tym ze bylo sucho. ale niestety fial skonczyl w rowie tyle ze nic sie podobno nikomu nie stalo. Kiedys sie scigalisny z kumplem jak wystepowalem Polonezem a on Vecra. Myslalem ze jak ruszyle z podworka pierwszy i bede jechakl od kraweznika do kraweznik to mnie nie wyminie. Ale sie pomylilem. Nie wiziolem pod uwage ze ten samochud bardzo dobrze radzi sobie z jazdo po zbocu rowu. Taki historii jeszcze wiecej by sie znalazlo. Ale mysle ze to co napisalem wystarczy Moje zdanie na ten temat jest takie ze Vectra przynajmniej B to naprawde zjedwabisty samochud. Polecam karzdemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 O co chodzi z tym swiatlem w srodku ? Prawde mowiac odrazu wlaczylem bo jest w standardowym miejscu :) Rok jak juz pisalem kilka razy to 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 O co chodzi z tym swiatlem w srodku ? Prawde mowiac odrazu wlaczylem bo jest w standardowym miejscu :) Rok jak juz pisalem kilka razy to 2000 1331075[/snapback] Vectra DTI nie ma paska rozrzadu, a ma LANCUCH ktorego sie normalnie NIE wymienia. Wiec cos sciemnione. Deska mi tam sie podoba, nie wiem co masz do niej osobiscie, a ze w aucie z poczatku lat 90 lepsza, to juz troche przesada :? Jak kolega wyzej pisal, zawiedzenie w niej to duuuzy plus, naprawde czuje sie bezpiecznie jak sie jedzie :). Z silnikiem troche gorzej, ale jak pisalem, kazde auto z czasem sie zepsuje, to moze troche ma wiekszy odsetek. ps. Co do lampki, to nie kazdy wie, ze trzeba wyciagnac pokretlo od swiatel, zeby zapalic w srodku lampke bez otwierania drzwi przy wylaczonym silniku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 ps. Co do lampki, to nie kazdy wie, ze trzeba wyciagnac pokretlo od swiatel, zeby zapalic w srodku lampke bez otwierania drzwi przy wylaczonym silniku :) 1331086[/snapback] Powiem tak dokladnie. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Racja, ale mowa byla o 1.9 wlasnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Z tym paskiem rozrzadu to masz racje. Ja zle zrozumialem albo sie koles przejezyczyl. Chodzilo i pasek klinowy bodajrze. Co do kokpitu to tutaj masz z Colta 92 http://img05.allegro.pl/photos/400x300/44/...3218/44321884_2 http://img11.allegro.pl/photos/400x300/44/...5725/44572540_3 a tutaj z Vectry A. ladniejsza od B http://img13.allegro.pl/photos/400x300/45/...0836/45083607_5 no i z Vectry B http://img10.allegro.pl/photos/400x300/45/...3304/45330414_4 Na zdjeciu i tak wyglada swietnie ale w rzeczywistosci kiepskiej jakosci dziwny czarny material. Ten niby ladny luk ktory idzie przez cala szerokosc sprawia wrazenie jakby sie siedzialo w naprawde starym samochodzie. Kokpit z pokretlami identyczny niemal z tymi z kadeta 80-te lata (mialem to odrazu przypomnialem sobie starego kadecika). Naprawde robi slabe wrazenie. Ojcu tez sie bardziej podoba z jego Mondeo http://img08.allegro.pl/photos/400x300/43/...9197/43919722_2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) Z tym paskiem rozrzadu to masz racje. Ja zle zrozumialem albo sie koles przejezyczyl. Chodzilo i pasek klinowy bodajrze. Co do kokpitu to tutaj masz z Colta 92 ... Eee, nie dam sie przekonac. Te plastiki w Colcie sa przerazajace dla mnie :) W Vetrze jest ladne, spokojne wnetrze, welurek na drzwiach (nie chamski plastik, tylko uchwyty na drzwiach moglyby byc porzadniejsze), a ten luk robi wlasnie ciekawe wrazenie i jest zrobiony z dobrej jakosci materialu (nie jakies twarde PCW :lol: ). Nie podobaja mi sie troche pokretla, to fakt, orazi ich podswietlenie (mysle nad wsadzeniem tam diod zamiast zarowek zwyklych) - tu przyznam ci racje :wink: ps. Aaaa, no i brak jakiegos malego schowka na [ciach!]lki. Zamiast tych bezsensownych 2 podstawek na napoje (nigdy jeszcze nie korzystalem) moglbybyc malutki schowek tam :) ps2 No i full miejsca z przodu oraz wygodne fotele (lepsze niz w Mondeo, kolega ma takie) :) Majac prawie 2.0m to sie docenia :))) Edytowane 16 Marca 2005 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Zgadzam sie z przedmuwca. Deska w srodku jest naprawde fajna. Nie ma co poruwnywac z tym coltem czy nawet mondeo. Moze to troszeczke inny styl niz tamtych pozostalych. Stary ten samochod jest naprawde piekny i jeszce piekniej sie prowadzi. Moim zdaniem to bys chcial zeby starszy kupil Audi czy cos w tym stylu ale naprawde zmienisz zdanie jakbys tym samochodem troche pojezdzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Ja ocenialem wyglad i moje spostrzezenia. Dla mnie odbiega od wygladu i jakosci calego samochodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Ja ocenialem wyglad i moje spostrzezenia. Dla mnie odbiega od wygladu i jakosci calego samochodu. 1331197[/snapback] I tu masz racje, o gustach sie nie dyskutuje. Ocena wygladu to mocno subiektywny temat, kazdy na to patrzy po swojemu. Mi tam sie Vectra podoba :D No i to byl samochod roku (jakiegos tam) wlasnie za dizajn :rolleyes: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Rozumiem zecz gustu ale z tym Coltem to troche przesadziles. Plastic moze strasznie wkurzac ( przynajmniej mnie). Wnetrze Vectry jest naprawde spokojne i eleganckie, stonowane i komfortowe. Pozatym strasznie podoba mi sie ten wyswietlacz po tym lukiem ( jak masz radio z RDS'em to chyba mozna je pod ten wyswietlacz podlaczyc) . sorry ze robie OT ale chcialem Ciekawi mnie czy to ci sie podoba: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Draak, mozliwe ze masz racje ... Nie wiem czemu jakos mi to cdi utknelo w pamieci, ale musze sie go spytac. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Borys, tak ten RDS tam swieci na pomaranczowo. A temat o gustach juz zakonczmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Kares napisz tylko tak czy nie. I to wszystko co mnie interesuje reszta to N/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Co, z tej Celici ? JASNE, ZE TAK ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Draak, mozliwe ze masz racje ... Nie wiem czemu jakos mi to cdi utknelo w pamieci, ale musze sie go spytac. :? 1331233[/snapback] Recze Ci, ze nie musisz. W VAGach nigdy nie bylo zadnych cdi. Chyba, ze twoj sasiad zrobil swap'a z mercedesa (zupelnie nierealne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Racja, ale mowa byla o 1.9 wlasnie ;]No właśnie, na pompowtryskiwaczach są te, co wymieniłem, a były jeszcze "zwykłe" 1,9 tdi 90 i 110 KM i te na pewno nie są na pompowtryskiwaczach. Nie pamiętam już w którym roku wprowadzili te nowsze, ale możliwe, że w 98 jeszcze ich nie było. Z tymi alumami to niezle go zaskoczylem bo w ciemno powiedzialem, ze kazdy Opel na 100-lecie ma alumy i maja byc.Zagrywka była w ciemno, ale trafna, bo rzeczywiście wszystkie wersje na 100-lecie mają fabryczne alufelgi. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 hmmm jakies przestronne autko do 20tys zl? Tata wlasnie szuka :/ i nie wiem zbytnio....zastanawia sie nad Omega ma byc samochodzik wlasnie typu tego opelka :) dosc duzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Draak, sorry miales racje, to jest TDI. Ale widzialem na Allegro Volvo z 1.9 Cdi ... Ja bym powaznie sie nad accordem zastanowił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Poczytaj sobie conieco na tej stronie a zwłaszcza porady: http://www.hondapl.org/ Znajdziesz tu wszystko czego potrzeba. A najbardziej zacikawiło mnie to: "Japońska Toyota wyszła jako pierwsza z pomysłem przeprowadzenia ankiety dotyczącej niezawodności samochodów oraz satysfakcji klienta, dla samochodów nie starszych niż rok. W realizacji pomysłu pomogła niemiecka organizacja konsumencka ADAC. 52 000 niemieckich posiadaczy czterech kółek uznało, że japońskie samochody są bardziej niezawodne od ich konkurentów z Niemiec, Francji, Włoch, Wielkiej Brytanii i Szwecji. Jedynym niemieckim producentem, który znalazł się na liście 10 obdarzonych największym zaufaniem, był Mercedes-Benz, sklasyfikowany na ósmej pozycji. Miejsce pierwsze w ankiecie zajęła Toyota, a potem kolejno Suzuki, Hyundai, Nissan, Mazda, Honda, Mitsubishi, Mercedes-Benz, Seat i Skoda. Porsche znalazło się na 11 pozycji, BMW na 13, Volkswagen na 17, Audi na 21 zaś Opel na 26. Najbardziej niezawodnym wśród ankietowanych francuskim samochodem okazał się Renault (12), a następnie Peugeot (15) i Citroën (20). Nawet Szwedzi wypadli bardzo blado, ponieważ Saab był 19-ty a Volvo 22. Na końcu listy znalazła się Alfa Romeo - 27 pozycja. Sprawiające najwięcej problemów podzespoły, to według niemieckich kierowców elektronika (31.1%), układ zapłonowy (14.1%) i silnik (12.1%)." Nie wszystko złoto co się świeci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 He, he. Kiedyś w corocznych testach adac albo dekry (nie pamiętam już kto to robi) drugie lub trzecie miejsce w swojej klasie zajęły fiaty bravo/brava. :) Ja tam nie ufam takim testom, bo zawsze coś ma wpływ na ich wynik. W przypadku tych fiatów były spekulacje, że kupują je ludzie mniej zamożni i są one zadbane, żeby nie trzeba było powtarzać przeglądu rejestracyjnego. Tylko, że co roku ranking się zmienia, a ludzie chyba nie... Poza tym zauważ Kwiecień, że to co cytujesz to ankieta, a to oznacza całkowitą przypadkowość wyników. Przecież jak zapytasz jakiegoś gościa o jakość i niezawodność ecs to śmiało może Ci powiedzieć, że ta płyta to mega wypas i tylko idioci kupują abita, dfi, asusa, czy epoxa, bo jego ecs działa super od 3 lat. Tak samo ktoś kto kupi lepszą płytę może być wściekły, że wogóle śmiała się zepsuć i powie, że to shit jakich mało. Trzeba z rezerwą podchodzić do różnych takich badań. Btw. Hondy to bardzo fajne samochody, jeżeli tylko utrzymuje się je w należytym stanie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 opel ... ahahaha ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 hmmm jakies przestronne autko do 20tys zl? Tata wlasnie szuka :/ i nie wiem zbytnio....zastanawia sie nad Omega ma byc samochodzik wlasnie typu tego opelka :) dosc duzy ;) 1331427[/snapback] kupuj mondeo :D duzy samochod za rozsadna cene, dosc malo awaryjny a niedoceniony w polsce :] bardzo dobrze trzyma sie drogi :D polecam 1,8td ze wzgledu na niskie spalanie 5-7l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Kaeres ---> http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=44260096 Honda Accord "na wypasie" :) Napewno Twój ojciec będzie z niej bardziej zadowolony niż z Vectry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Draak, sorry miales racje, to jest TDI. Ale widzialem na Allegro Volvo z 1.9 Cdi ... Ja bym powaznie sie nad accordem zastanowił. 1331686[/snapback][/quote No'fennce taken ;] Volvo z Cdi... bylo. Np. 460 (stare krowy, okolice 96-97) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...