Buzzy Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Konto zawieszone - obydwóch osób.. Rozumiecie to? A BTW ten złodziej bedzie musiał zapłacic prowizje z ok. 9000zł 1339856[/snapback] To sie nazywa niesprawiedliwosc.. Sami nie reagują na alarmy uzytkowników a jesli jakis user wiezmie sprawe w swoje ręce to jemu takze blokują konto.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Nie rozumiem jednego - czemu allegro nie usunęło tych aukcji ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Nie rozumiem jednego - czemu allegro nie usunęło tych aukcji ?? 1339900[/snapback] Łatwiej zablokowac dwa konta niz zamykac kilkanascie aukcji.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Co za idioci pracują na allegro, że zawiesili te "dobre" konto ? N/C Kretyni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Konto zawieszone - obydwóch osób.. Rozumiecie to? A BTW ten złodziej bedzie musiał zapłacic prowizje z ok. 9000zł 1339856[/snapback] Myślisz ze zapłaci? :lol: :blink: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Myślisz ze zapłaci? :lol: :blink: :lol: :lol: :lol: 1340195[/snapback] Jesli go postrasza to pewnie tak. Mi trudno zrozumiec jak mozna byc az tak chamskim. Posiadanie pirackich wersji to jedno, chwalenie sie tym to juz przegiecie, ale sprzedawanie tego na publicznej aukcji i jeszcze zaznaczenie ze jest to, jak on to ladnie nazwal "kopia oryginalu" to juz szczyt i jakas kara mu sie na lezy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Jesli go postrasza to pewnie tak. Mi trudno zrozumiec jak mozna byc az tak chamskim. Posiadanie pirackich wersji to jedno, chwalenie sie tym to juz przegiecie, ale sprzedawanie tego na publicznej aukcji i jeszcze zaznaczenie ze jest to, jak on to ladnie nazwal "kopia oryginalu" to juz szczyt i jakas kara mu sie na lezy! 1340276[/snapback] Nie sadze aby miał 9000zł jak to mechl!k powiedział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 he he .. ;] no dobra to ja tez sie pobawie i poswiece swoje konto na allegro ;] he he jak szalec to szalec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 che che.. podoba mi sie.. w naszej mentalnosci zmiany bardzo szybko postępują.. jeszcze z 3-4 lata temu, kretynem był ten który się chwalił ze kupuje tylko oryginaly. dzis juz faux pa jest chwalenie sie ze ma sie kopie. Za pare lat nikt nie bedzie sie chwalił ze ma kopie.. oczywiscie i tak kazdy bedzie mial piraty.. nie ma to jak byc zakłamanym w wolnorynkowy zachodni sposób... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Nie sadze aby miał 9000zł jak to mechl!k powiedział 1340323[/snapback] Niedosc ze masz problemy z matmą to jeszcze z czytaniem... Wyrażnie napisałem że miałby zapłacić prowizje z 9000zł... Czyli jakies 3%-4% z tej kwoty... A nie 9000zł... myśl... Czy zapłaci, czy nie... sprawa Allegro - wątpie czy odpuszcza... Galago De Codi -> O tym zakłamaniu... hmmm... przynajmniej ludzie będą wiedzieć że robią źle... Zapewne gdyby (gdybam..) mielie wundusze większosc kupiła by.. ( no oczywiscie są wyjatki...) Wątpie czy poradzi sie cos na podróbki/piraty... Za mocno ten cały rynek sie juz rozwinął... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Ale koles no naprawde, skad sie oni biora? Swoja droga ciekawe jakie jeszcze inne akcje "odwalil", czy zaplaci malo prawdopodobne bo jak sam napisal konto nie jest moje, wiec i dane tez mopga nie byc jego :wink: Prostak zwykly... Edytowane 21 Marca 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Co za idioci pracują na allegro, że zawiesili te "dobre" konto ? N/C Kretyni.Ja wychodziłem z założenia, że sprawa jest prosta. "Dobre" konto zawiesili bo po prostu stracili pieniądze (przynajmniej teoretycznie). Pomyślcie te miliony sprzedanych "kopii", ta prowizja, mieli prawo się zdenerwować :D Ale zauważyłem dziwną zbieżność zawieszeń z aukcją z innego topicu: czyżby prawdziwa przyczyna zawieszenia P.S. To, że allegro olewa wszystko, to mnie nie dziwi, najważniejsze to nachapać się jak najmniejszym kosztem, ale dziwne jest, że olewają też firmy, które teoretycznie powinny być zainteresowane. Po braku reakcji allegro, wysłałem zapytanie do Helionu, wraz z namiarami na delikwetna, który na żywca sprzedaje ich książki jako *.doc & *.pdf. Mija tydzień i zero reakcji. Czyżbyśmy mieli przyzwolienie na kradzież i na łamamie praw autorskich, a jeszcze nie tak dawno była afera z kserowaniem książek <_< Dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 mechl!k a ja wątpie żeby ścigali go za to .... W symie policją mogą go straszyć ze piractwo i takie tam ale ... ja kiedyś sam sie naciałem w ten sposób , ale to juz dawno było. A co do allegro to w ogóle zryte jest , ci co robią przekręty w ten sposób że allegro na tym ma zyski przymykają oko poprostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Po braku reakcji allegro, wysłałem zapytanie do Helionu, wraz z namiarami na delikwetna, który na żywca sprzedaje ich książki jako *.doc & *.pdf. Mija tydzień i zero reakcji. Czyżbyśmy mieli przyzwolienie na kradzież i na łamamie praw autorskich, a jeszcze nie tak dawno była afera z kserowaniem książek Prawdopodobnie takie kopie nie są dla nich żadną konkurencją, bo to nie książki, tylko e-booki. Ktoś, kto to kupi prawie na 100% nie kupiłby książki - tutaj różnica między "oryginałem" a "kopią" jest gigantyczna w porównaniu do np. gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ale zauważyłem dziwną zbieżność zawieszeń z aukcją z innego topicu: 1340634[/snapback]Hmm... 1. Zobacz ilosc sztuk - watpie czy zrobiłby to normalnie dla komentarza (jak widze wykupił wszystkie - 998 szt. - czyli gostek który sprzedawał zapłaciłby prowizje z 998zł. 2. Komentarz wystawiony - mimo że pozytywny (pomyłka?): "OSZUST!!! Robi aukcje dla samych komentarzy NIE POLECAM!!! OSZUST!!! OSZUST!!! Robi aukcje dla samych komentarzy NIE POLECAM!!! OSZUST!!!OSZUST!!! Robi aukcje dla samych komentarzy NIE POLECAM!!! OSZUST!!!OSZUST!!! OSZUST!!! OSZUST!!! OSZUST!!!" 3. Konto gostka było zawieszone poprzednio, scorpiona teraz... (ta aukcja by,la juz podana 2 tyg temu w LolAch...) Ciekawe jak sie to rozwinie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 @ ygbd - Helion nie podaruje - to jedna z firm która zamknęła ScanDal Crew jak dobrze pamietam... moim zdaniem po prostu nie mogą namierzyc goscia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 che che.. podoba mi sie.. w naszej mentalnosci zmiany bardzo szybko postępują.. jeszcze z 3-4 lata temu, kretynem był ten który się chwalił ze kupuje tylko oryginaly. dzis juz faux pa jest chwalenie sie ze ma sie kopie. Za pare lat nikt nie bedzie sie chwalił ze ma kopie.. oczywiscie i tak kazdy bedzie mial piraty.. nie ma to jak byc zakłamanym w wolnorynkowy zachodni sposób... 1340519[/snapback] Widze, ze i lewicowy beton na forum tweak'a sie znajdzie...? Nice ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Widze, ze i lewicowy beton na forum tweak'a sie znajdzie...? Nice ;/ 1341162[/snapback] Chcesz uprawiac podwórkową politykę tak jak nasze OSŁY PARLAMENTARNE?? PObluzgajmy się trochę - tylko dlatego ze ty prawica ja lewica jestem.. bo przeciez nie chodzi o dobro ludzi - tylko o duze zamieszanie bo wiadomo ze glupi naród na polityce sie nie zna i zaglosuje na partie o ktorej uszylyszy albo w kosciele albo zapamieta z jakiejs afery... LOL.. polityke mam w d.u.p.i.e ... tak samo jak politycy mnie. I prosze nie szufladkuj mnie do jakis ugrupowan politycznych :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Chcesz uprawiac podwórkową politykę tak jak nasze OSŁY PARLAMENTARNE?? PObluzgajmy się trochę - tylko dlatego ze ty prawica ja lewica jestem.. bo przeciez nie chodzi o dobro ludzi - tylko o duze zamieszanie bo wiadomo ze glupi naród na polityce sie nie zna i zaglosuje na partie o ktorej uszylyszy albo w kosciele albo zapamieta z jakiejs afery... LOL.. polityke mam w d.u.p.i.e ... tak samo jak politycy mnie. I prosze nie szufladkuj mnie do jakis ugrupowan politycznych :mad: 1344092[/snapback] sorry ale z go.w.na piane robisz :angry: wyluzuj, nie bierz tak wszystkiego osobiscie. Inna sprawa ze nie chcesz uzwierzyc ze ktos moze miec same orginaly to trudno twoj problem, ale tacy ludzie sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 sorry ale z go.w.na piane robisz :angry: wyluzuj, nie bierz tak wszystkiego osobiscie. Inna sprawa ze nie chcesz uzwierzyc ze ktos moze miec same orginaly to trudno twoj problem, ale tacy ludzie sa. 1344212[/snapback] Staram sięnie brac osobiscie ale czasem nie mogę wytrzymac.. po prostu nie widże roznicy miedzy lewymi a prawymi.. :) uwiezyc nie moge, ale rzeczywiscie moze byc taki ewenement :) Kiedys gadalem z gosciem od audytó, mówi ze nie ma leszcza, zawsze znajda haka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 I nastepny... http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2096012 Moze warto przykleic taki topic "piraci" na allegro? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 I nastepny... 1346130[/snapback] zgłosiłem :) ale konta nie poswiece :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Załozyłem i przykleiłem topiq - Oszusci na Aukcjach Internetowych... Tam można dawać takich typków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...