Bierut Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Jak to sie dziej ze ktos ma zaawansowanego, a ja poczatkującego? Czy to od liczby postow zalezy czy od liczby godzin spedzonych na czytaniu forum(bedac zalogowanym)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 0-99 postów - początkujący 100-499 - stały 500-999 - zaawansowany 1000-1999 - nałogowy 2000> - uzależniony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Kurde czy Ty masz wzrok?? rozejżyj sie i zobacz, jest takie coś jak FAQ tam wszystko pisze wystarczy pomyśleć, nie idz na łatwizne( i używaj takze opcji szukaj tak na przyszłość) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 0-99 postów - początkujący 100-499 - stały 500-999 - zaawansowany 1000-1999 - nałogowy 2000> - uzależniony Oj to jeszcze mi 59 zostalo, ale juz nie dlugo to sie zmieni hehe Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Kurde czy Ty masz wzrok?? rozejżyj sie i zobacz, jest takie coś jak FAQ tam wszystko pisze wystarczy pomyśleć, nie idz na łatwizne( i używaj takze opcji szukaj tak na przyszłość) Nie gorączku sie tak, juz dostalem odpowiedz i wystarczy. PS Cos obrazek ci nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 O sorki jednak dziala End of transmission Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 jest też taka opcja jak zmien.(zaraz przy poście) Radze jednak przeczytać FAQ i nie nabijać sobie lamersko posty, bo widze, ze Ty tu tylko poto przyszedłeś (LAMASPAM) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Kurde czy Ty masz wzrok?? rozejżyj sie i zobacz, jest takie coś jak FAQ tam wszystko pisze wystarczy pomyśleć, nie idz na łatwizne( i używaj takze opcji szukaj tak na przyszłość) dobre :lol: :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 0-99 postów - początkujący 100-499 - stały 500-999 - zaawansowany 1000-1999 - nałogowy 2000> - uzależniony Poprawka: 1-9: początkujący uczestnik 10-99: uczestnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 0-99 postów - początkujący 100-499 - stały 500-999 - zaawansowany 1000-1999 - nałogowy 2000> - uzależniony Poprawka: 1-9: początkujący uczestnik 10-99: uczestnik łoooooo to mi jeszcze brakuje ok 200 do zmiany ale nie bede w tym celu klepal postów :lol: (co niniejszym czynie:)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Kurde czy Ty masz wzrok?? rozejżyj sie i zobacz, jest takie coś jak FAQ tam wszystko pisze wystarczy pomyśleć, nie idz na łatwizne( i używaj takze opcji szukaj tak na przyszłość) hehehe a to dobre ... :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ładnie go Quest pojechałeś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 a w ogole to co za sens napie 8O lac sobie statusy ????????????? czy to cos zmienia ???????????? czy czujesz sie lepszejszy ???????// eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bez licznika postow moze mniej zamieszania by bylo ? po co to komu ????? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 a w ogole to co za sens napie 8O lac sobie statusy ????????????? czy to cos zmienia ???????????? czy czujesz sie lepszejszy ???????// eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bez licznika postow moze mniej zamieszania by bylo ? po co to komu ????? 8O W założeniu pewnie była szczytna idea iż osoba z dużą ilością postów powinna mieć też dużą wiedzę, w końcu często się wypowiada więc coś wie. Co z tego wyszło sami wiemy :? Więc w sumie można by te liczniki wywalić i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Kurde czy Ty masz wzrok?? rozejżyj sie i zobacz, jest takie coś jak FAQ tam wszystko pisze wystarczy pomyśleć, nie idz na łatwizne( i używaj takze opcji szukaj tak na przyszłość) dobra dobre :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 a w ogole to co za sens napie 8O lac sobie statusy ????????????? (...)W pelni popieram. Moim zdaniem te "liczniki" swiadcza jedynie o: jakosci lacza usera, i o.. ilosci wolnego czasu. Ale o niczym wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Jak dla mnie wyznacznikiem przynaleznosci do elity tweaka, nie jest ilosc postow, ale data rejestracji. Wiec nie wysilaj sie pisaniem trzech postow pod rzad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 a mi sie podobaja liczniki przynajmniej wiem ile postow napisalem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 a w ogole to co za sens napie 8O lac sobie statusy ????????????? czy to cos zmienia ???????????? czy czujesz sie lepszejszy ???????// eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bez licznika postow moze mniej zamieszania by bylo ? po co to komu ????? 8O W założeniu pewnie była szczytna idea iż osoba z dużą ilością postów powinna mieć Masz racje, ale to ma sie tak, jak teoria do praktyki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 a w ogole to co za sens napie 8O lac sobie statusy ????????????? czy to cos zmienia ???????????? czy czujesz sie lepszejszy ???????// eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bez licznika postow moze mniej zamieszania by bylo ? po co to komu ????? 8O W założeniu pewnie była szczytna idea iż osoba z dużą ilością postów powinna mieć Masz racje, ale to ma sie tak, jak teoria do praktyki :? swego rodzaju wyscig szczurow.. jakos polacy strasznie lubuja sie w punktacjach/stanowiskach/hierarchiach itp... :? :( i sprzecznosci: im mniej zna sie na rzeczy tym wiecej ma na ten temat do powiedzenia.. LOL 8O :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ja tam rzadko patrze na ilosc postow... Sam mam ponad 350 a prawie nic nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 To moze zamkniemy już te topic odpowiedz satysfakcjonujaca mnie zostala udzialona na samym poczatku. Pozdrawiam wszystkich lubiacych mnie i nie lubiacych a wszczegolnosci Questa, ktory lubi meczyc nowych papa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 To moze zamkniemy już te topic (cut)Czesc Zbyszek Tu nie ma "lubi/nie lubi". Wchodzisz na Forum i walczysz. Twoim orezem (zwykle) jest Wiedza, chec niesienia pomocy innym. Inne zas rzeczy (liczniki, przytyki - jesli takie beda), konsekwentnie olewaj. Wszystkiego Dobrego. Aha, to nie armia, kotow tu brak :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Jak dla mnie wyznacznikiem przynaleznosci do elity tweaka, nie jest ilosc postow, ale data rejestracji. Wiec nie wysilaj sie pisaniem trzech postow pod rzad.to znaczy ze czy napisze 5 czy 5000 postow to i ta nie bede w elicie Tweaka bo sie nie zarejestrowałem np. w kwietniu ?????? 8O normalnie duzo Tweakowców by sie obraziło :)))) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Jak dla mnie wyznacznikiem przynaleznosci do elity tweaka, nie jest ilosc postow, ale data rejestracji. Wiec nie wysilaj sie pisaniem trzech postow pod rzad.to znaczy ze czy napisze 5 czy 5000 postow to i ta nie bede w elicie Tweaka bo sie nie zarejestrowałem np. w kwietniu ?????? 8O normalnie duzo Tweakowców by sie obraziło :)))) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Dla mnie licznik powinien byc wywalony. Ja forum czytam od 7.04.02 a postow mam ~350(a np Kaeres czy reed ~3000) wiec nie ma tu porownywac. Ja z tad czerpie swa wiedze, co jakis czas wtracajac swoje skromne:) zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...