Gość Przemq Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) Zauwazyłem (pewnie jak wszyscy), że timer na forum jest jeszcze nie przestawiony na czas letni??? Kiedy to nastapi, bo troszke niekomfortowo się patrzy na posty i ich time o godzinke za mały...... Tylko prosze nie pisać, że jestem spostrzegawczy lub bystry jak woda w kiblu ... ok?? Edytowane 27 Marca 2005 przez przemek_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 No znowu. Co pól roku to samo. Panel kontrolny>Ustawienia forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) No znowu. Co pól roku to samo. Panel kontrolny>Ustawienia forum 1353071[/snapback] Sory jesli przegapiłem, ale jestem tu niedawno i wiedziałem o takiej opcji :) Edytowane 27 Marca 2005 przez przemek_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Zaznaczone na różowo ;] Co to za uzytkownik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Webbot googla indeksujący. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...