SILENT... Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ludzie piszcie więcej i częściej newsy bierzcie przykład z www.frazpc.pl czy www.benchmark.pl tam zamieszczane są newsy w środku dnia do którego się odwołują a u nas newsy "dzisiejszego są albo późno albo zdarzy się na następny dzień. Wiem że nie macie za dużo czasu ale chociaż spróbujcie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 DO dziela . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 SILENT... wiesz, w przyszłości może jest inaczej, ale u nas jak sam czegoś nie zrobisz, to nie będziesz miał ;] A tak poważnie, to napisz kilka newsów, pomóż przy tworzeniu serwisu, a napewno bedzie lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 NO i zapewne spotka cie za to odpowiednia nagroda :) . POlacy zawsze zrzedza, a nigdy nic sami bezinteresowanie nie zrobia . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Xan, przeciez Ty łamiesz regulamin! Dopiero zauważyłem. Jak możesz... Eh, nieładnie, nieładnie. Mowi się, że polacy zrzędzą, ale mowi się też, że polak potrafi. SILENT... - do pracy! Do pracy, rodacy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 No właśnie, zamiast pisac nowy temat, to napisz dobrego newsa ( a lepiej 10 ) i bedzie git :) Tylko, że to takie znowu niezbyt łatwe............... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 przemek: a jeszcze lepiej jak ty przestaniesz pisać posty tylko napiszesz newsa ;] http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=77378 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Wiem i rozumię ze nie macie dużo czasu bo sam go za dużo nie mam ale można (do moderatorów) np. kopiowac to co napisali w frazpc lub benchmark i będzie gites he he. Ale z drugiej strony (fantastycznych i inteligentnych- lubie pochlebiać) użytkowmików i moderatorów jest chyba więcej niz w frazpc i benchmark a jakos nam nie wychodzi!!! :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 plagiat? ja dziękuję, postoję :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Nie draznij mnie SILENT... . Temat zamykam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...