Skocz do zawartości
samhain

Frost 2 Slim - Prezentacja

Rekomendowane odpowiedzi

przeca napisane ze najszybciej w sprzedazy tydzien po zjezdzie.. ;)

1555960[/snapback]

a moze sie wrescie sprecyzujesz kiedy bloczek na gpu ? kazdy czeka na niego i tak ciagle nie dlugo nie dlugo ? i ludzie nie wiedza ? czekac ? kupywac ? kupic gdzie indziej ?

chemy konretow a nie gdyban , ze juz nie dlugo itp....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

konkrety:

- ludzie na urlopie wracaja 3 sierpnia,

- musza rozpoczac produkcje (trwa to zazwyczaj max 14 dni z roznych wzgledow i przeciwnosci... w optymistycznej wersji trwa to okolo 7 dni)

wiec wersja optymistyczna 9 sierpnia, wersja koszmarna okolo 17 sierpnia

wiecej nie jestem w stanie powiedziec

edit:

-----------------

moze maly update... :)

przedstawiam rev3 :)

mam nadzieje, ze sie podoba :D

Dołączona grafika

Dołączona grafika

pozdrawiam

Edytowane przez samhain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grawerka wygląda PRO ;) Piaskowanie też fajno :) Kolor multizapinki... mnie osobiście też sie nie podoba :P taki zdechły pomarańcz ;)

Sam jest ogólnie zboczony na punkcie pomarańczu :mrgreen: Sytuacja taka jak była kiedyś z Fordem T :lol:

PS. A właśnie.. to rev3 to są jeszcze jakieś zmiany w konstrukcji bo nie widze zabardzo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świder fajny sig.. Jezeli wiesz o co mi chodzi.. :>

Podpowiedz: %

No sam.. czekamy za infem - estetyka czy też wydanosc?

rev2 <=> rev3 - estetyka

a zgnily on nie jest... moze zamieszcze wieksze fotki bo tu jakos kompresja zadzialala... nie wiem, mi sie podoba intensywny pomarancz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samhain, ja mam takie pytanie techniczno-estetyczne. Dlaczego blaszki na tym swoich blokach dajesz na wierzch? Czy gdybym umieścił je pod pleksi to coś złego by się stało? Czy chodzi tu o siłę docisku, czy też o wytrzymałość pleksi? A może o coś innego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samhain, ja mam takie pytanie techniczno-estetyczne. Dlaczego blaszki na tym swoich blokach dajesz na wierzch? Czy gdybym umieścił je pod pleksi to coś złego by się stało? Czy chodzi tu o siłę docisku, czy też o wytrzymałość pleksi? A może o coś innego?

odpada montaz zapinek przez usera = mniejsze ryzyko, ze osoba, ktora nie robila tego wczesniej cos spierdzieli i bedzie miala niepotrzebnie klopoty ze sprzetem... ot kwesta bezpieczenstwa...

moglbym stosowac zapinki pod konkretny model jak robia to inni, ale to juz obniza uniwersalnosc blokow...

montaz zapinki ma byc z zalozenia prosty jak budowa cepa, mozna bylo to owszem rozwiazac w inny sposob, ale ten jest prosty, uniwersalny i jak na razie sprawdza sie idealnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem wszytsko fajnie i wogole tylko czy nie czas zmienic te dlugie sroby na cos takiego jak jest w x2p ?? moim zdaniem lepiej to wyglada i nie sterczy zadna sroba ... pomysl o tym ..

kurde... to ma dzialac czy wygladac... bo juz sie zgubilem ;)

:) chyba ze latasz miedzy czesciami sterowanym modelem samolotu to tak.. zawadzisz kurde i cholera rozbijesz bydlaka ;)

myslane jest ;) easy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam taką propozycje dla ciebie samhain mianowicie mógł byś zastosowac w swoich bloczkach czarne śróby.Ja mam frosta 2 i zmieniłem śróbki na czarne i jest fajniejszy efekt

agrrrrrrr

sprawa srob juz omowiona... NIE BEDZIE CZARNYCH! dlaczemu? BO CZARNE WYSZCZUPLA... tlumaczcie sobie to jak chcecie... NIE bedzie, przynamniej na razie...

kazdy ma inne gusta... jeden bedzie chcial czarne, drugi seledynowe, pomaranczowe... serowo cebulowe... agrrrr

Edytowane przez samhain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

agrrrrrrr

sprawa srob juz omowiona... NIE BEDZIE CZARNYCH! dlaczemu? BO CZARNE WYSZCZUPLA... tlumaczcie sobie to jak chcecie... NIE bedzie, przynamniej na razie...

kazdy ma inne gusta... jeden bedzie chcial czarne, drugi seledynowe, pomaranczowe... serowo cebulowe... agrrrr

Bedzie cała paleta kolorów śrubek

Jakie śrubki pan sobie życzy? :lol:

kałuża --> chyba cie powaliło myslisz ze sam bedzie zmienial kolor srubek bo tobie sie takie podobaja :lol: Jak takie sa ok to sobie pomaluj sprejem i bedziesz miał super extra oldsholowe srubki :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh o wszystko sie przyczepiać :( Ludzie kto bedzie chciał czarne śrubki to sobie kupi... a jak komuś zapinka nie pasuje to niech nie kupuje bloku - proste jak konstrukcja cepa... Mi sie bloczek bardzo podoba, zapinki też ;) Wiem że są gusta guściki... ale trzeba sie przyzwyczaic i tyle... pamietasz samhain ja gadalismy... cięzko ludziom dogodzic ;)

Edytowane przez Drozda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi