pisarz Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) Niedawno moj znajomy stworzył sobie serwis o tematyce humorystycznej, no i poprosił mnie o pomoc, a wczoraj zebym sobie na zareklamował ta stronke, no to wlasnie teraz to robie :). Dodam ze jest to serwis NIEKOMERCYJNY, wiec na taka mini reklame to chyba moge sobie pozwolic. No to cytuje kolege: Słuchajcie, mam prośbę Ostatnio z kumplem otworzyliśmy w sieci serwis humorystyczny. Myślę że spokojnie może konkurować z innymi serwisami tego typu, ze względu na ilośc materiałów, duży (1Gb) darmowy download i codziennie nowe newsy Miał bym do was prośbę Potrzebuję pomocy w jego rozreklamowaniu. Mogli byście mi w tym pomóc? Jesli macie jakieś własne fajne stronki internetowe to bardzo chętnie zamienimy się linkami, również jeśli możecie podajcie ten adres swoim znajomym. Będe dozgonnie wdzięczny. Także jeśli ktoś was ma kilka chwil wolnych, to potrzebujemy kilku osób do redakcji - znajdowania śmiesznych materiałów w sieci i dostarczaniu im nam, albo od razu dodawaniu do serwisu. Jesli pogli byście pomóc, to dajcie znać. Zapraszam Link do PORTALU Link do FORUM No i z mojej strony takze zapraszam na stronke, mozna sie niezle ubawic :) ZAPRASZAM! Edytowane 28 Marca 2005 przez ATHLON 64 FX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 no i poprosił mnie o pomoc, a wczoraj zebym sobie na PCLabie zareklamował ta stronke, no to wlasnie teraz to robie. 1354917[/snapback] No to chyba pomyliłes fora :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Powiem szczerze że fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 No to chyba pomyliłes fora :lol: 1355087[/snapback] bo ja labowy user, litorowka sie trafiła :mur: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Wkroczyles na terytorium wroga, za chwile zostaniesz pojmany do niewoli, bedziesz zyl o suchym chlebie i wodzie (ewentualnie Pentium 133 i 32 MB RAM) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Lepiej suchej wodzie i chlebie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ATHLON 64 FX, wiec wybieraj: suchy chleb i woda sucha woda i chleb chleb i sucha woda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 jakiego tam wroga, wy tez wkraczacie na nasze terytorium i nikt sie nie czepia :P :D B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 dlaczego już nie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...