Skocz do zawartości
pisarz

Nowy Portal O Tematyce Humorystycznej :)

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno moj znajomy stworzył sobie serwis o tematyce humorystycznej, no i poprosił mnie o pomoc, a wczoraj zebym sobie na zareklamował ta stronke, no to wlasnie teraz to robie :). Dodam ze jest to serwis NIEKOMERCYJNY, wiec na taka mini reklame to chyba moge sobie pozwolic. No to cytuje kolege:

Słuchajcie, mam prośbę

Ostatnio z kumplem otworzyliśmy w sieci serwis humorystyczny. Myślę że spokojnie może konkurować z innymi serwisami tego typu, ze względu na ilośc materiałów, duży (1Gb) darmowy download i codziennie nowe newsy  Miał bym do was prośbę  Potrzebuję pomocy w jego rozreklamowaniu. Mogli byście mi w tym pomóc?

Jesli macie jakieś własne fajne stronki internetowe to bardzo chętnie zamienimy się linkami, również jeśli możecie podajcie ten adres swoim znajomym. Będe dozgonnie wdzięczny. Także jeśli ktoś was ma kilka chwil wolnych, to potrzebujemy kilku osób do redakcji - znajdowania śmiesznych materiałów w sieci i dostarczaniu im nam, albo od razu dodawaniu do serwisu.

Jesli pogli byście pomóc, to dajcie znać.

Zapraszam

Link do PORTALU

Link do FORUM

No i z mojej strony takze zapraszam na stronke, mozna sie niezle ubawic :)

ZAPRASZAM!

Edytowane przez ATHLON 64 FX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi