deviancer Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Nie moge sobie poradzić z Botscreenem w tym progsie :( Jeżeli zmienie ze standardowego to wyskakuje mi ekran wyboru systemu ! Zmieniłem na standardowe w zaawansowanych ustawieniach uruchamiania komputera .. Ale chciałbym miec takie szpanerskiego Botscreena tyle że nie chce mieć mniej szpanerskiego okna wyboru systemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 To sobie przeedytuj boot.ini z C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deviancer Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) Jak mam przedytować ?? Co mam wpisać ? Nie ma tam bot.ini !! Edytowane 28 Marca 2005 przez deviancer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Jest, tylko daj zeby Wind apokazywala pliki ukryte i na C bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deviancer Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 dałem ale tam nie ma. można inną drogą się tam dostać ! Przez prawym na mój komputer i zaawanswane i ustawienia botowania czy jakoś tak tylko co mam tam zmienić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Jest. Jak niedowidzisz to Start -> Uruchom -> msconfig, zakłądka boot.ini -> limit czasu 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 moj komputer -> wlasciwosci -> zaawansowane -> uruchamianie i odzyskiwanie -> ustawienia -> edytuj... otworzysz boot.ini w notatniku i wyrzuc ten wpis ktory Ci nie pasuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deviancer Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Jest. Jak niedowidzisz to Start -> Uruchom -> msconfig, zakłądka boot.ini -> limit czasu 0 1356364[/snapback] Robiłem coś w tym stylu i jest ok !! Uważam temat za zamknięty ... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Jest. Jak niedowidzisz to Start -> Uruchom -> msconfig, zakłądka boot.ini -> limit czasu 0 1356364[/snapback] jeszcze nie zamykajcie!!! :) ja nie mogę tam gdzie napisałeś ustawić 0 sekund bo wyskakuje mi komunikat, że można tylko wpisywać liczby z przedziału od 3 do 999 co jest grane??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 moj komputer -> wlasciwosci -> zaawansowane -> uruchamianie i odzyskiwanie -> ustawienia -> edytuj... otworzysz boot.ini w notatniku i wyrzuc ten wpis ktory Ci nie pasuje... 1359236[/snapback] jeszcze nie zamykajcie!!! :) ja nie mogę tam gdzie napisałeś ustawić 0 sekund bo wyskakuje mi komunikat, że można tylko wpisywać liczby z przedziału od 3 do 999 co jest grane??? 1361543[/snapback] wiec sprobuj tak jak ja opisalem... po prostu pozbadz sie niepotrzebnego wpisu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...