ryba Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Na pctest.pl ukazal sie news o nowym bloku firmy NEXUS, ale gdy go ujzalem to nie wiezylem wslasnym patrzalka, sami obejzyjcie te 2 linki i zapraszam do komentowania :) Nexus X3M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 lol, n/c poprostu, nawet ten drugi bloczek na grafe tez wierna kopia, nawet zapinka ta sama tylko inny kolor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 X3m-atak klonów ;) odcinek: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 a to chamstwo w biały dzień chyba mate sie wqrwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) normalnie trzeba zacząć bać się "zachodu" i opracować patenty ;) no chyba, że było odwrotnie :rolleyes: :lol: :D jest jeszcze jedno wyjście: mate sprzedał bloczki Nexus'owi :D Edytowane 29 Marca 2005 przez ma3ek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Nexus zamówił u Mate'a te bloki z swoją grawerką. Takiej opcji nie wzieliście pod uwage ?... //Dawno to znalazłem i przy pewnej okazji się go o to spytałem ;] Edytowane 29 Marca 2005 przez Nexer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Nexus zamówił u Mate'a te bloki z swoją grawerką. Takiej opcji nie wzieliście pod uwage ?... dawno to znalazłem i przy pewnej okazji się go o to spytałem ;]hiehiehie, wzięliście, wzięliście :D nono, mate w najlepsze rozkręca interes.. export na Europę rozpoczęty :D brawo! oby tak dalej! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 To pewnie juz dlatego mate nie sprzedaje w polsce X3M i wprowadzil X2P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 hiehiehie, wzięliście, wzięliście :D nono, mate w najlepsze rozkręca interes.. export na Europę rozpoczęty :D brawo! oby tak dalej! :wink: 1356709[/snapback] a to zmienia postać rzeczy nono, brawa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 hiehiehie, wzięliście, wzięliście :D nono, mate w najlepsze rozkręca interes.. export na Europę rozpoczęty :D brawo! oby tak dalej! :wink: 1356709[/snapback] Ta, szkoda tylko, ze nigdzie nie ma info kto ten blok splodzil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Ta, szkoda tylko, ze nigdzie nie ma info kto ten blok splodzil... 1356732[/snapback] z potwierdzonych źródeł to bloki Mate tylko z logiem Nexusa, to następna firma która ucieka z Polskiego rynku na zachód i wcale się nie dziwię :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 z potwierdzonych źródeł to bloki Mate tylko z logiem Nexusa, to następna firma która ucieka z Polskiego rynku na zachód i wcale się nie dziwię :P 1356900[/snapback] Potwierdzam (chyba to samo źródło)- link widziałem już daawno temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Gdy była recenzja na Overclockers.com, napisali, że Mate szuka dystrybutora w USA ;-) Sądzę, że znalazł i to nie jednego ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 z potwierdzonych źródeł to bloki Mate tylko z logiem Nexusa, to następna firma która ucieka z Polskiego rynku na zachód i wcale się nie dziwię :P 1356900[/snapback] Ja wiem o tym, przecież pisałem wyżej..., ale chodzi mi o to, że na tej stronie jak i zarówno na bloku nie widać, żadnego info o twórcy prawdziwym :/ A tak będzie zagranicą : - o jaki ładny blok, czyj to ? - no nexusa! - tak ? a mi się wydawało, że pewnej firmy z polski - nie no co Ty, tam mają buble, to napewno nie z polski ;e ;] [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Ja wiem o tym, przecież pisałem wyżej..., ale chodzi mi o to, że na tej stronie jak i zarówno na bloku nie widać, żadnego info o twórcy prawdziwym :/ A tak będzie zagranicą : - o jaki ładny blok, czyj to ? - no nexusa! - tak ? a mi się wydawało, że pewnej firmy z polski - nie no co Ty, tam mają buble, to napewno nie z polski ;e ;] [; 1357001[/snapback] aa dokladnie :) he he tak bedzie .. tak zawsze jest :) ale niestety tym biznesem rzadzi kasa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 A tak będzie zagranicą : - o jaki ładny blok, czyj to ? - no nexusa! - tak ? a mi się wydawało, że pewnej firmy z polski - nie no co Ty, tam mają buble, to napewno nie z polski ;e 1357001[/snapback] Poprawka... - o jaki ładny blok, czyj to ? - no nexusa! - tak ? a mi się wydawało, że pewnej firmy z polski - nie no co Ty, tam mają tylko CPC... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 :lol: :lol: No nie mechl!k to już był cios poniżej pasa :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasek Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 - ooo, jaki ladny blok... kto go robi? - nexus, a kto ? - a podobno to polacy robia, no wiesz, w europie - przeciez Polska lezy kolo Iraku :mur: nie myslcie ze ktos bedzie pamietal o Polsce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 proponuje zmienić temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 proponuje zmienić temat 1357708[/snapback] heh nowy sie odezwal :] tutaj jest tak ze temat leci przez pare postow, potem leci OT :P standard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 A Ty to kontynuujesz... :? Ja jestem zawiedziony, że nexus nie podał przez kogo blok został wykonany. Mate mógł w umowie zaznaczyć, ze taka informacja musi być zawarta (i oczywiscie jej wielkość też powinna byc okreskona, miejsce, itd). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 sadze ze nigdy sie nie dowiemy calej prawdy. Zna ja Mate i ktos kto z nim podpisal umowe z Nexusa, i lepiej niech tak zostanie... pamietacie takie przyslowie? "im mniej wiesz tym lepiej spisz?" nie istotne jak, gdzie dlaczego? wazne ze sie udalo w jakichs sposob, jego sprawa jak bo to tajemnica handlowa, a bardzo dobrze staje sie ze cos "od nas" wyszlo na swiat nei tylko gdzies na forum cyz w serwisie jakims www ale u producenta = w koncu zobacza ze Polska to nie kraj gdzie niedzwiedzie nbiegaja po ulicy i ludzie kapia sie nago w jeziorze przy -20*C pozdro i tak trzymac dalej i nie puszczac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Samhain Mysle podobnie, ale jestem wielkim zwolennikiem polskich wyrobów i cieszyłbym sie, gdyby byly one sławne na całym swiecie. Skoro w piłce noznej sobie nie radzimy, to powinnismy wypromowaz takiego Mate'a, czy Berkuta. Jesli Mate uzna za stosowne, to się wypowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 chodzilo mi oto ze umowa mogla byc skonstruowana w ten sposob ze nie bylo mozliwosci dania loga Mate, lub ewentualnie nie zalezalo na tym Mate... powodow moze byc wiele... dlatego sadze ze bym zostawil temat umowy i tego czy bylo logo czy nie bo i tak sie (raczej) niedowiemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 :) Niestety to tajemnica handlowa i pary z gęby nie puszczę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 :) Niestety to tajemnica handlowa i pary z gęby nie puszczę :) 1358496[/snapback] tylko przez nos oddychaj bo sie udusisz ;) a ze zjazd niedlugo to szkoda b ybylo sie nie ponownie spotkac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 :) Niestety to tajemnica handlowa i pary z gęby nie puszczę :) 1358496[/snapback] Dzieki za przybycie. Jak juz napisalem dzis na forum: Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...