Lol??? Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Mam problem nie moge znaleść sterowników do płyty głównej Fujitsu siemens celsius 410/econel.Próbowałem na google ale to nic nie daje morze wy mi pomorzecie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 jaki to ma chipset - wogole co to za plyta,nie znam takiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Jeśli na mobo nie ma innych oznaczeń to spróbuj w ten sposób: w okolicach gniazd Audio powinien być czarny chip, na tyle duży, że da się odczytać oznaczenia (raczej będzie największy w okolicy). Najcześciej stosowane to Realtek lub C-Media, spisujesz to oznaczenie i wrzucasz na Googla. Wtedy powinno wyskoczyć już coś konkretnego i przydatnego. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Sprobuj wejsc na ww.fujitsu.com. Tam szukales? Jak tak to ja już więcej nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Tylko jedna rzecz. Pierwsze slysze o tej karcie. Na stronie producenta zwykle dolacza sie dodatki i sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lol??? Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Sprawdzalem w aida 32 i tak tam pisalo ze to fujitsu siemens na pewno jest taka płyta główna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 fujitsu siemens?? :| nie słyszałem o takim czymś. Poszukaj na google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Fujitsu-Siemens Celsius - to model laptopa, może potrzebujesz driverów do laptopa z taką płytą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 zobacz tu http://www.fujitsu-siemens.com.pl/support/downloads_1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...