Skocz do zawartości
Przemo

Mod Po Staropolsku (film Do Zassania)

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsza produkcja Pirates TV na tweaku, jest to precyzyjne modelowanie budy na gorąco. W pokazie uczestniczyła buda Codegen SP 9011, w rolach głównych Przemo i Spawn, ciekawa muza, kilka nieoczekiwanych zwrotów akcji, naprawdę warto.

Tytuł: Mod po staropolsku

Codec: DivX 5.2.1

Frame size: 320x240, 25fps

Size: 24,5MB

Download: Zapisz jako

Kilka fotek z planu:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez Przemo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobre takie.. szkoda ze nic ciezszego . a i fajnie by bylo przy tym gnieceniu o drzewo jakby to bylo z rozpedu... lol.

1362740[/snapback]

Pomysł ciekawy tylko przypomina mi to troche Jackass (pamietacie oni zrobia wszystko by tylko zaistniec).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.Nudne

2.Źle zmontowane

3.Znów nudne

4.Głupie i nieefektowne - a chyba o to Wam chodziło

5.Łącznie jakieś 20% zbędnych klatek...

6.Cholernie nudne.

A do tej rzeczki wejdzie jakiś dzieciak - o mamo coś tu pływa, ajć mamo czemu nie mam nóżki ? :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem jedno, wam to się w nudzi chacie :D , a filmik to taki sobie jest, mam nadzieje ze następne będą ciekawsze :D

Daliście za długie przerywniki na text :-| oraz jeszcze jedno czy wyłowiliście te śmieci(buda) z tej rzeczki, jak nie to :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EE no śmieci zostały wyłowione z tej rzeki chodź tam i tak się nikt nigdy nie kąpie, to rzeka dla samobujców, 60 cm glębokości i dna nie widać :P No cóż do jackass to nie ma nas co porównywać, raczej taki krótki filmiczek, a co do samego składu to hmm ...

..... wiem że się teraz tłumaczę ale w 20 minut nic lepszego nie da się złożyć a dłużej nie chciało mi się nad tym popracowac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EE no śmieci zostały wyłowione z tej rzeki chodź tam i tak się nikt nigdy nie kąpie, to rzeka dla samobujców, 60 cm glębokości i dna nie widać :P No cóż do jackass to nie ma nas co porównywać, raczej taki krótki filmiczek, a co do samego składu to hmm ...

..... wiem że się teraz tłumaczę ale w 20 minut nic lepszego nie da się złożyć a dłużej nie chciało mi się nad tym popracowac :P

1362906[/snapback]

To zobacz co można złożyć w 3 i pół minuty :) Fabryczna ART

Może nie o kompach ale niech to będzie zaprzeczenie Twojej tezy. Opinie o tych "dziełach" proszę wpisywać TU lub bezpośrednio na stronie :) :cool: (ps: n ie ma to jak reklama ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kazik2000 chyba się nie zrozumieliśmy, 20 minut kleiłem ten matweriał w premiere, a nie o samą treść filmu, jeśli chodziło ci o złożenie materiał w 3 i pół minuty to w życiu nie uwieże,

A konkretnie o któy klip miałeś na myśli z fabryki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kazik2000 chyba się nie zrozumieliśmy, 20 minut kleiłem ten matweriał w premiere, a nie o samą treść filmu, jeśli chodziło ci o złożenie materiał w 3 i pół minuty to w życiu nie uwieże,

A konkretnie o któy klip miałeś na myśli z fabryki ?

1363721[/snapback]

Ok, sorki, zakręcony dzis jestem :(

Chodziło mi o czas trwania, ale mniejasza o to.

A ja myślałem o teledysku #12 Produktu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm co jest smiesznego z tym trabantem ? o_O bo nie czaje o_O

p.s. koncze sciagac ten wiekszy filmik.. i zaraz go ocenie

p.s.2 ... niezbyt to ciekawe... nudne... pozatym "kamerzysta" musial byc chyba dobrze wstawiony jak to nagrywal bo bardzo czesto widac sam asfalt

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

p.s.2 ... niezbyt to ciekawe... nudne... pozatym "kamerzysta" musial byc chyba dobrze wstawiony jak to nagrywal bo bardzo czesto widac sam asfalt

1367101[/snapback]

Czepiasz się :P

Pozatym nie byłem w ogóle wstawiony, zimno było a statywu do kamery ja nie posiadać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zenada - myslalem ze cos lepszego ale to co zobaczylem to byla masakra i dno ...

Nie wierze tez ze wyciagneliscie ta bude z rzeczki ...

A astra to chyba troche zmeczona zyciem bo w paru scenkach pieknie na niebiesko dymila :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz astra ma swoj przebieg i swoje lata ale to auto zarabia wciagy tygodnia wiecej niz ty wciagu miesiaca :P co mi zrobila obudowa ?? hmm oprocz spalenia plyty glownej i prawie wszystkih podzespolow to wsumie nic no i byla tak skrzywiona ze plyta niepasowala no ale to sie czepiam (wkoncu mozna przykleic na silicom :] ) a co do krytyki samego filmu to nikt nienapisal iz jest to jakas super produkcja tylko zwykly amatorski krodki filmik o kolesiah ktorym sie poprostu "nudzilo"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi