ivan06 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Witam, mam pytanie, co nalezy przestawic w biosie aby komputer po zamknieciu systemu sam sie wylaczyl Pytajnik Mam obecnie starszy komputer kumpla do skonfigurowania i tam wlasnie po zamknieciu systemu zamisat sie wylaczuc automatycznie pojawia sie na ekranie napis "Teraz mozesz bezpiecznie wylaczyc komputer"(cos w tym stylu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Jezeli to ATX to Windows>Opcje zasilania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Ten stary komputer (dokładnie zasilacz i płyty główna) jest w starym standartdzie (bodajże TX a nie nowym ATX) i po porstu nie bedzie sie sam wyłączał. Nie sie chyba nie da zrobic w tej sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 jesli jednak komp jest ATX, a do tego system to win98 to jest do sciagniecia łatka naprawiajaca taki blad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 komp jest w standardzie ATX i dziala z WinXP, wiec sprobuje zastosowac sie do waszych uwag, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) jest specjalna łata do atx dla win 98 se. Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vienna470 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jeśli płyta i obudowa typ ATX to poprostu w menadżerze urządzeń uruchom opcje obsługa NT Apm/Legancy Taki szczegół a może być niewygodne Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) jest specjalna łata do atx dla win 98 se. 1366589[/snapback] Ja kiedyś sobie zainstalowałem ta łatę i skończyło sie tym, że 3/4 napisów w windzie miałem po angielsku a 1/4 po polsku :( Nie wiem czy to zjawisko pojawiło się tylko u mnie, ale nie szło tego odinstalować i pozostał sławny format c: Zalecam więc otrożność z tą łatką, chociaż nie twierdzę, że u innych musi być tak samo jak u mnie. Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez japa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...