Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 CHAINTECH APOGEE 7VJL kt 333 czy Asus A7V8X VIA KT 400 zalezy mi na 1).szybkosc 2).stabilnosc jezeli ruznice sa w granicach błedu do wolał bym CHAINTECH APOGEE 7VJL tu link do CHAINTECH APOGEE 7VJL kt 333 http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/117-58 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucAss Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 CHAINTECH APOGEE 7VJL kt 333 czy Asus A7V8X VIA KT 400 zalezy mi na 1).szybkosc 2).stabilnosc jezeli ruznice sa w granicach błedu do wolał bym CHAINTECH APOGEE 7VJL tu link do CHAINTECH APOGEE 7VJL kt 333 http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/117-58 :?: wez Chaintecha, ale tego nowszego na KT400, nazywa sie Apogee Deluxe (jest tez na frazie) i ma ten sam symbol... masz wtedy to samo co A7V8X i troche kasy zostanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ja bym brał asusa... w sumie ten chaintech fajny ale jakoś mu do końca nie ufam, jak zrobi 5 takich "genialnych" płyt to bym kupił :) Asus to pewny wybór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Bierz Asusa, serio. Chaintech dostał pochlebną recenzję, i od razu ludzie sie na niego rzucili. No i teraz mają, sporo ludzi na forum narzekało na Chaintecha, że to szajs, że problamatyczny, niestabilny. Na Asusa też pare osób narzekało, więc od siebie polecam MSI i Gigabyte'a. Jak nie masz wyboru, to bierz Asusa, a okrągłe kable kup osobno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Asus to pewny wybór Tiaaa, szczególnie po wpadkach z pierwszą serią A7V333 :D Z tych dwóch wziąłbym chyba Chaintecha, ale tak w ogóle zastanowiłbym się nad nowym Epoxem 8K9A.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucAss Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Asus to pewny wybór Tiaaa, szczególnie po wpadkach z pierwszą serią A7V333 :D Z tych dwóch wziąłbym chyba Chaintecha, ale tak w ogóle zastanowiłbym się nad nowym Epoxem 8K9A.... no wlasnie, popieram... ten EPOXik jest milutki i do tego duzo tanszy, tez na KT400 :) a jak juz wczesniej pisalem gdzies na ASUSach z AGPx8 nie odpalisz Herculesa 9700Pro, z HISem tez moga byc kredki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Asus to pewny wybór Tiaaa, szczególnie po wpadkach z pierwszą serią A7V333 :D Z tych dwóch wziąłbym chyba Chaintecha, ale tak w ogóle zastanowiłbym się nad nowym Epoxem 8K9A.... Bierz co chcesz stary :) Nie każdy ma problemy z Asusem trzba umieć obsługiwac te płyty i optymalnie zworki poustawiać (jest ich wiele). Nie znajdziesz płyty idealnej. Jeśli Mercedes robi dobre samochody i jeden mu nie wyszedł tz, że dalej będzie robiłzłe samochody?? NIE nauczył się i już tego błędu nie zrobi. Ja bym wzia Asusa i koniec kropka :) EpoX też są fajne ale on podał dwie płyty do wyboru.Ps: Dlaczego polecasz epoxa?? przecież też miał wpadke z płytą 8k3a. :!: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Ja go mam i jest spox, co z resztą widać. Chociaż brakuje mi troche dzielnika 1/5 na PCI/AGP (czyli czekam na nowy bios 8) ;coś jak problemy solteka ze stabilnością na FSB 166 :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 zgodze sie z makonarem bralbym GIGABYTA albo MSI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Asus to doświadczona firma ma sporo dobrych płytek ja bym sie zdecydował na niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Asus to pewny wybór Tiaaa, szczególnie po wpadkach z pierwszą serią A7V333 :D .. Z rev 1.04 byly szopki , pozatym pierwsze wersje byly spox tylko Bios musialbyc nowy . A jezeli chodzi o pytanie to bierz Abita albo Epoxa , a jezeli nie masz wyboru to Asusa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Bierz Asusa. Nie przejmuj się tym, że tyle osób go krytykuje, bo raz jedyny zdarzyło mu sie wypuścić serię wadliwych płyt A7V333. W tej chwili tej serii nie ma już w sklepach i nie nadziejesz się kupując Asusa. Jeśli chodzi o A7V8X, to nie słyszałem o problemach. Co do krytyki ASUSA - wydaje sie dziwne, że tak wiele osób krytykuje wszystkie płyty tej firmy, tylko dlatego, że jedna seria była wadliwa. Mercedes też walnął gafę wypuszczając klasę A, która się przewracała na teście łosia, ale to nie znaczy, że Mercedes produkuje kiepskie samochody. Ja mam tą najbardziej krytykowaną płytę ASUSa (A7V333) i jestem bardzo zadowolony, ze stabilności, wydajności i możliwości o/c. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Może nie było jej w topicu i może sie wyłamie ale mi sie podoba nowy ABIT KD-7 na KT400 jak dla mnie bomba :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Ja bral bym Asusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Ja bym sie skusil na tego Chaintecha. Niezle sie prezetuje wydajnosciowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Może nie było jej w topicu i może sie wyłamie ale mi sie podoba nowy ABIT KD-7 na KT400 jak dla mnie bomba :idea: mam zamiar taka kupic ,ciekawe czy pojdzie mi proc na 166FSB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Dobrze ze masz tylko zamiar bo kupno abita to samobójstwo i skazywanie się na ciągłe wycieczki do sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Dobrze ze masz tylko zamiar bo kupno abita to samobójstwo i skazywanie się na ciągłe wycieczki do sklepu nawet mnie nie strasz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Cos nie tak z tym Abitem że chcesz go opchnąć. Pobaw się nim, potestuj i podziel się wrarzeniami. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 zgodze sie z makonarem bralbym GIGABYTA albo MSI :) Trudny wybór pomiędzy Gigabyte a Microstar... ja wybrałem Gigabyte :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...