Theriel Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Który cooler byście wybrali do Winfast GeForce 6800GT: -Zalman VF700-Cu -Arctic Cooling ATI Si -coś innego Z góry dziękuję za opinie Pozdrawiam Theriel Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Theriel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Który cooler byście wybrali do Winfast GeForce 6800GT: -Zalman VF700-Cu -Artic Cooling ATI Si -coś innego Z góry dziękuję za opinie Pozdrawiam Theriel 1367235[/snapback] Wydaje mi sie iz ten Geforcik ma bardzo fajna fabryczne chlodzenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theriel Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Hmmm nie wiem, dopiero przymierzam się do kupna, a słyszałem kilka niezbyt pozytywnych opinii w tej kwestii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Wydaje mi sie iz ten Geforcik ma bardzo fajna fabryczne chlodzenie :) 1367249[/snapback] Fajne, efekciarskie i w ogóle, ale niestety jak ktoś ma wyciszonego kompa (a do takich się zaliczam) to na pewno się zawiedzie. W trybie 3D odpala się suszarka-mode i możemy zapomnieć o ciszy - tym za bardzo się nie przejmuje gdyż i tak podczas grania towarzyszą nam odgłosy z głośników. W 2D wentyl przestawia się w tryb cichy (hmm) czyli 50% napięcia całkowitego. Dla mnie jest dalej zdecydowanie za głośno. Rozwiązaniem jest program Gainwarda ExpertTool, w którym można przydzielić 20% prędkości dla 2D i 3D (dla harcorowców), a nawet mniej - jak komuś to nie przeszkadza ;] Przy tych 20% jest b.cicho, ale wystarczy odpalić np. film i już wentyl przestawia się w spowrotem w tryb 3D :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 mialem wersje non-GT i normalnie chlodzenie jest cichutkie i nawet przy wycizonym kompie nie przeszkadza. mi osobiscie nawet po OC, odblokowaniu potokow i kilku godzinach grania nigdy nie wlaczyl sie suszarka-mode nie liczac startu kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...