vako Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Witam.. :rolleyes: Muzyke tworze od najmłodszych lat..Mój pierwszy program do muzyki zwał sie MUSIC 2000.Pózniej próbowałem swojich sił na Fruity Loops 2.6...Był jeszcze Hip Hop Ejay (Słaba wersja) itp. Chciałbym sie zająć tym co kocham nawet od dzisiaj ale nieposiadam dobrego i prostego programu do tworzenia Podkładów HH :mur: ...Jeśli ktoś był by łaskaw dać link do downloadu z takimi programami byłbym wdzięczny :) Pozdrawiam Vako ..... !! !! !! !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 :legal: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 :legal: ?? 1369795[/snapback] Wiesz napewno są Programy tego typu wersji FreeWare :) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Polece jeszcze Reason 2.5 ale troszke zaplacisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Soundforge :D Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez maros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Soundforde darmowy jak najbardziej ale cos mi mowi ze tylko do obrobki sampli. Muzyki na tym chyba nie poskladasz chyba ze sie myle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Łatwy darmowy i funkcjonalny. Nie ma. Polecam FL Studio, jak nabierzesz wprawy to całkiem przyjemny programik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Wiesz napewno są Programy tego typu wersji FreeWare :) :rolleyes: 1369800[/snapback] Ano chyba że tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Z darmowych to nic mi na mysl sie nie przychodzi, oprocz trackerow: Bardzo dobry jest Renoise (swietne brzmienie, ASIO, VSTi, DSP). Do sciagniecia tutaj. Info: The free version of Renoise is fully functional, only "render to wav" and ASIO support are disabled. Z platnych to FLStudio, Cubase, Reason. Oczywiscie zaden z w/w programow nie bedzie wiele wart, bez odpowiednich sampli...i umiejetnosci swoja droga :wink: Ale do HH to chyba FLStudio bedzie najlepsze. Oczywiscie po odpowiednim remasteringu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Albo nieśmiertelny i legendarny Fast Tracker :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 polecam Hip Hop eJay5, fajny progz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 FL Studio 5.0.2 http://www.fruityloops.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Cool Edit Pro 2.0 albo Adobe Audition 1.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Cool Edit Pro 2.0 albo Adobe Audition 1.5Czy te oba programy sie sa do edycji Audio? Autor tematu pytal o co innego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Cool Edit Pro 2.0 albo Adobe Audition 1.5 1373387[/snapback] Te programy to chyba do masteringu, albo obrobki gotowych juz kawalkow. Na nich nic nie stworzysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 polecam Hip Hop eJay5, fajny progz 1372589[/snapback] A ja sobie wypraszam ;) Ja wiem czy taki fajny... To tak jakbyś do robienia stron używał Front Page'a zamiast notatnika/pajaczka/innego edytora txt... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 no niby racja, ale muzyki sie nie napisze w zadnym edytorze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 no niby racja, ale muzyki sie nie napisze w zadnym edytorze.... 1374972[/snapback] Ja bym polecił FL Studio... Tylko drogie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 FL Studio i do tego cool edit albo jego nowa wersja adobe audition .. niec wiecej nie potrzeba . napewno nie jakies eJay czy MM przecież to dla dzieci :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) Witam.Odkopuje temat bo mialbym do Was forumowicze prosbe :) Chcialbym zeby kazdy w miare mozliwosci wrzucal tutaj muze,ktora kazdy tworzy,nawet jesli wg niego jest bardzo amatorska (tak jak moje kawalki,ktore zrobilem na FL :P) Czesto sie okazuje,ze taka muze przyjemniej sie slucha niz jakas profesjonalna :) Nie patrzcie na to,w jakim ona byla robiona programie.Poprostu wrzucajcie albo na serwer albo na http://www.yousendit.com/ lub inna stronke,gdzie mozna wrzucac wlasne pliki :) Na poczatek wrzuce 2 swoje ulubione utwory stworzone na FL studio - 5 lat temu: utworek stworzony przez mojego kumpla (rowniez z tego forum) oraz przeze mnie :) Pozdrawiam :) http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=2INRD2A...430J5MPUZXI0W7Y Tok1 (Tweak - Nozgul) http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=2XV26GY...FJ1PPM174X0S976 Hydro (Tweak Hydro2 :)) (najlepsze ostatnie 3 sekundy :P) Jeszcze 1 - chce zaznaczyc,ze oba utworki byly robione w trakcie rozszyfrowywania programu takze prosze o wyrozumialosc :) Teraz ostatnio probowalem cos z malowac,ale wyszla niestety kiszka :) mimo tego chyba cos jeszcze zmajstruje na fl studio bo na eJayu za latwo :) Pozdrawiam Edytowane 2 Stycznia 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 A w którym z tych programów można towrzyć muzykę rockopodobną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Hmm w FLStudio bodajze od wersji 5 jest narzedzie "Slayer" ktore odpowiada za gitarke elektryczna,zwykla... Ale mysle ze lepiej jest podpiac wlasna jak sie takowa posiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...