czarnablondi Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Mam taki problem, gdy właczam IE włącza mi sie strona starowa której nie idzie zmienić, fajnie by było gdyby tylko o to chodziło otóż... próbowałam wywalić ją z rejestru ale po restartowaniu kompa dalej sie włączała, zmieniałam programem RegSupreme ale to samo... o co chodzi?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 ...o to ze sie nie powinno chodzi po stronach xxx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 http://www.firefox.pl http://www.opera.com Sciągnij, zainstaluj, tam się strony same nie zmieniają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Nie wytrzymalem: jak napisalas 'usunąć' ???????????????????????????? Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez 2002JSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Proboj Ad Aware + antywirus + spybot + hijack. Jesli to nie pomoze to tylko nowa przegladarka albo reinstal systemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnablondi Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 nie chodziłam po stronach xxx, wlazłam na zagraniczną jakąś jak jeszcze nie miałam zabespieczenia zadnego... aha jakby co to juz rozwiązałam problem, jakiś program wsadzał tą strone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bindo Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 No mysle ze najlepszym sposobam bedzie format kompa, a mozliwe takze, ze powinnas zmienic sprzet komputerowy, nie no zart, ja mialem cos podobnego, a pomoglo kiedy kilka razy usilnie z opcjach internetowych panelu sterowania dalem swoja strone startowa i juz...pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...