y7eoo Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam, Mam taki temat i szukam, każdej informacji :) a wiem, że na Was można liczyć. I pewnie coś mi ciekawego podpowiecie... A więc, interesuje mnie temat bezpieczeństwa w sieci bezprzewodowej, i to rozumiany bardzo szeroko. A także projekt ewentualnie takiej sieci, gdzie wlamać się jest bardzo trudno :) bo w 100% bezpiecznych to nie ma :) Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez y7eoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ale zadajesz pytania, to forum to proste zapytanie, prosta odpowiedz, a nie zagadnienie na prace magisterka. www.google.pl i szukamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y7eoo Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Ale zadajesz pytania, to forum to proste zapytanie, prosta odpowiedz, a nie zagadnienie na prace magisterka. www.google.pl i szukamy. 1372665[/snapback] Szukam szukam...ale dużo od szczęścia zależy. To nie ma być praca magisterska, ale zaliczeniowa z przedmiotu "Sieci komputerowe" chociaż tak około 50 stron, więc można ją i tak nazwać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 tylko 50 stron? niee no stary tak krotkich odpowiedzi to tu nikt nie udziea, zapomnij. przeciez to jawne c zekanie na odwaleie brudnej roboty - w kazdej pracy tego typu najwiecej czasu traci sie (poswieca sie) na szukanie info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y7eoo Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Szukam szukam...ale dużo od szczęścia zależy. To nie ma być praca magisterska, ale zaliczeniowa z przedmiotu "Sieci komputerowe" chociaż tak około 50 stron, więc można ją i tak nazwać... 1387215[/snapback] To nie tak :) nie szukam gotowców..bo mam swoją wizje pracy... Tak sie pytam czy ktoś czymś może się podzielić... A materiały zbieram czytam.., wielu ciekawych rzeczy można się dowiedzieć, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Bezpieczeństwo WIFI pokazane od innej strony ;) TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 tylko 50 stron? niee no stary tak krotkich odpowiedzi to tu nikt nie udziea, zapomnij. przeciez to jawne c zekanie na odwaleie brudnej roboty - w kazdej pracy tego typu najwiecej czasu traci sie (poswieca sie) na szukanie info. 1403870[/snapback] 50 stron wypromowalo mnie na mgr inż., a on chce tu by ktos odwalil za niego cala robote :mur: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y7eoo Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 50 stron wypromowalo mnie na mgr inż., a on chce tu by ktos odwalil za niego cala robote :mur: :lol: 1406408[/snapback] Nie wiem, co powiedzieć, każdy ocenia patrząc ze swojego punktu widzenia... Jedni potrafią spisać od kogoś całą prace, niektórzy nie...ale to nie oznacza, że wszyscy są tacy sami.. Ja poprostu chciałem się dowiedzieć, czy ktoś się tym tematem zajmuje i czy mógłby troche pomóc...Dla mnie nie ilość stron, ale wartość tekstu ma znaczenie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Moze tak wg bezpieczenstwa: - przydzielenie do sieci wg IP (ustawias IP i maske i jestes w sieci - hehe, sa jeszcze takie sieci w Polsce :)) - przydzielanie po MAC - j/w + WEP (im dluzszy klucz, tym lepiej) - PPPoE Czy jest cos wyzej procz polaczenia 2 ostatnich?? A szczegoly to juz www.google.pl + ktoras z kolorowych ksiazeczek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...