tanaka Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 w nba 2K2 na DC zawsze mi wychodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 mi sie udaje pare razy na mecz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 mi podobnie kilka razy w meczu ale gram napadzie thrusmaster dual power(szczerze polecam )freestyle control to jest wypas dopiero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Mi czasem sie uda ale mam inny problem gdyz sciagnalem sobie ta grez z kazzy i jak wychodze to wisnie i nie zapisze paramterow grafiki i musze za kazdym razem ustawiac od nowa wie ktos gdzie to jest zapisywane w pliku ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Ja tam nie mam problemow z alley upami :). Moze jakis turniej zrobimy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Bardzo chętnie gg 4478036 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 a propo wie ktoś czy nba obsługuje wstrząsy?? ,komuś to działa bo w opisie jest na stronach z grami że jest ale u mnie nie działa mimo że mam najnowsze stery i nba rozpoznaje mojego pada(ma go w ustawieniach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja też mam pada z VF(Wingman Rumble Pad) ale niestety w NBA mi nie dziala , a szkoda. Alley-oopy to normalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Otóż organizuje turniej w/w gre. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na strone Nba Live 2003 Turniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Hmm no to troche z innej beczki :P Czy wy tez macie taka zajebiscie duza ilosc strat (All-star***)??!! Bo jak gram LALakers to na mecz mam ok.30 strat !!!!! I nie mowcie ze ni umiem grac bo w NBA2000 gralem 1.5 roku i tam cos takiego sie nie zdarzalo !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ja tez gram sezon LA i gram na All Starze i mam max 10strat na mecze trzeba uwazac zeby nie podawac do tylu i przez szerokosc boiska. Macie moze taki problem jak ja ze nie umiem wyjsc z gry naciskam x i pisze mi czy napewno chce wyjsc daje tak i gra stoi i co najgorsze to wszelkie paramtery ustawien detali mnie sa zapamietywane i musze za kazdym razem to ustawiac.Wiecie w jakim pliku to jest zapisywane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 No ja juz sie zglosilem. Od kiedy zbierasz chetnych??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 No ja juz sie zglosilem. Od kiedy zbierasz chetnych???Od 20 grudnia. amdek dziwnie masz :). Ja gram na allstarze i na superstarze Lakers i jak mam z 5-10 strat to wszystko :). A w NBA gram od Live 98 :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Czy jest ktos w stanie mi pomoc badz tez przeslac swoj plik z ustawieniami detali rozdzielczosc 1024*768 32bit triple buffery on i detale maximum ????? Moze to jedyny sposob zebym nie musial ustawiac od nowa wszystkiego za kazdym razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Bialy ,a ilu masz chetnych?? Co do podan ,to ta gra jest ostro niedopracowana. Nie bede juz sie tu wywodzil na ten temat ,ale jezeli koles ,ktory ma "passing" 99 podaje do zawodnika ktory jest podwajany ,a obok stoi inny zawodnik z jego druzyny to mnie normalnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>icaaa bierze. A gram na Superstarze. Ostatnio Lakersow 20pkt objechalem :D (aha grajac na takim stopniu trudnosci trzeba byc konsekwentym i uwaznym ,az do przesady). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Bialy ,a ilu masz chetnych?? Co do podan ,to ta gra jest ostro niedopracowana. Nie bede juz sie tu wywodzil na ten temat ,ale jezeli koles ,ktory ma "passing" 99 podaje do zawodnika ktory jest podwajany ,a obok stoi inny zawodnik z jego druzyny to mnie normalnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>icaaa bierze. A gram na Superstarze. Ostatnio Lakersow 20pkt objechalem :D (aha grajac na takim stopniu trudnosci trzeba byc konsekwentym i uwaznym ,az do przesady). Nie dosc tego to nie mozna powtorek sejwnac :?. Ale ogolnie to gra jest milutka. Mysle, ze najlepsza ze wszystkich gier sportowych EA tego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 He,he Ja gram Wizards z Mj na superstar ,raczej wygrywam, ilość strat to około 15 Co to ? Wszyscy grają LA? Ten zespół to prawdziwe LESZCZE, Shaq jeszcze ok ale ten pion i pozer nasladujący MJ Kobe jest żałosny zresztą chłopaki grają w tym sezonie całkiem,całkiem :D ech Bulls no i może Bad Boys Pistons to były kiedyś ekipy........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ech Bulls no i może Bad Boys Pistons to były kiedyś ekipy...........O TAK!!!! You are my brother!!!!!!!!!!!! Dajcie mu Vodki za to zdanie!!!! Dobrze myslisz :!: :twisted: . Wiesz moze z kad mozna sciagnac jakies stare mecze nba? z lat 70-80? Albo konkursy wsadow? Lata 80-90 :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 ech Bulls no i może Bad Boys Pistons to były kiedyś ekipy...........O TAK!!!! You are my brother!!!!!!!!!!!! Dajcie mu Vodki za to zdanie!!!! Dobrze myslisz :!: :twisted: . Wiesz moze z kad mozna sciagnac jakies stare mecze nba? z lat 70-80? Albo konkursy wsadow? Lata 80-90 :D. THX. Ha,ha sam bym chciał, niestety nie mam pojęcia gdzie to znależć :( fajnie że są jeszcze ludzie którzy naprawdę znają sie na koszykówce :) POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 He,he Ja gram Wizards z Mj na superstar ,raczej wygrywam, ilość strat to około 15 Co to ? Wszyscy grają LA? Ten zespół to prawdziwe LESZCZE, Shaq jeszcze ok ale ten pion i pozer nasladujący MJ Kobe jest żałosny zresztą chłopaki grają w tym sezonie całkiem,całkiem :D ech Bulls no i może Bad Boys Pistons to były kiedyś ekipy........... e tam ja gram tylko Detroit Pistons zawsze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Bialy moze zagramy jakis sparing??? Bo cos mnie nawet na stronie nie ma. Jak idzie zbieranie zawodnikow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Bialy moze zagramy jakis sparing??? Bo cos mnie nawet na stronie nie ma. Jak idzie zbieranie zawodnikow??kiszka jednym slowem, bo narazie łącznie jest 5 zawodnikow :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Bialy moze zagramy jakis sparing??? Bo cos mnie nawet na stronie nie ma. Jak idzie zbieranie zawodnikow??Bo czekam az sie wiecej zbierze, zeby uaktualnic. PS Sparing moge zagrac, GG 2674400, Zawsze dostepny :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Od kiedy ty zawsze dostepny jestes? Mlody przewaznie zasuwa w NBA :) Heh gdzie te czasy za Bylls z 87' 91' 97'? Heh albo BedBoys lub Celtics i ich 11 tytulów rok za rokiem............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 chidzi mi o trafione trojki jednym zawodnikiem... moj rekord to 31 :D celnych Fisherem (Lakers) w meczu 4x5 min na "normalnym"poziomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Moze by sie tak ktos jeszcze odezwal a najlepiej zapisal, bo w 5ciu to cienizna grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Ten rekord to ilosc z rzedu czy w ogóle? nom i poziom jaki All-star superstar, rookie? TAk przy okazji to tez jaj na pierwszy dzien sporo tych postów walnales, niektórzy w tydzien tyle nie pisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Ten rekord to ilosc z rzedu czy w ogóle? nom i poziom jaki All-star superstar, rookie?wogole w meczu a poziom ... ten ktory jest normalnie na poczatku :D qmasz?? bez zmiany ... TAk przy okazji to tez jaj na pierwszy dzien sporo tych postów walnales, niektórzy w tydzien tyle nie piszajeszcze nie koniec dnia :D ponad godzinka :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ten rekord to ilosc z rzedu czy w ogóle? nom i poziom jaki All-star superstar, rookie? TAk przy okazji to tez jaj na pierwszy dzien sporo tych postów walnales, niektórzy w tydzien tyle nie pisza szyderca :lol: Niektorzy lubia sie masturbowac cyferkami... -> http://forum.purepc.pl/profile.php?mode=vi...wprofile&u=3362 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ten rekord to ilosc z rzedu czy w ogóle? nom i poziom jaki All-star superstar, rookie? TAk przy okazji to tez jaj na pierwszy dzien sporo tych postów walnales, niektórzy w tydzien tyle nie pisza szyderca :lol: Niektorzy lubia sie masturbowac cyferkami... ->http://forum.purepc.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=3362 szaleje chlopak :D za pol roku bedzie mial z 10 000 postoof :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...