Gość watow Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 http://www.pcprojekt.pl o dziwo 1 sklep w Polsce jeszcze je sprzedaje :) wiece zamist zamawiac je z drugiego konca plaskiej ziemi gdzie oceany wra a swiat sie konczy zamowcie je tu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 watow napisał(a): 1373789[/snapback] Masz jakiś procent od sprzedaży ?? Bo cena jak dla mnie bandycka ... OCZ PowerStream 600W jedyne 980 PLN :mur: Kiedy w USA toto cako 211$ co przy dzisiejszym kursie (3,18) daje 670PLN ...46% więcej - fajnie że zarobki kilkukrotnie mniejsze ... Generalnie dziękujemy za DOBRE CENY :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Co prawda to prawda ;) Postaram się niebawem wciągnąć je na stan, w bardziej ludzkich cenach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ZenFist napisał(a): Co prawda to prawda ;) Postaram się niebawem wciągnąć je na stan, w bardziej ludzkich cenach ;) 1379779[/snapback] SUPER niech żywi nie tracą nadziei :D Miejmy nadzieję że to będzie coś koło 750PLN dla 600W :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 zalozylem ten temat zeby ludzie nie pisali ze maj problemy ze scaignieciem go z us czy skastam :P a jezeli pytasz czy mi palca to pewnie nawet tweak , zenfis , idsoftware mi palci i dlatego mam wiecej kasy niz Gates ale cicho bo sie wyda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 watow napisał(a): zalozylem ten temat zeby ludzie nie pisali ze maj problemy ze scaignieciem go z us czy skastam :P a jezeli pytasz czy mi palca to pewnie nawet tweak , zenfis , idsoftware mi palci i dlatego mam wiecej kasy niz Gates ale cicho bo sie wyda :) 1379970[/snapback] ale się ubawiłem :lol: Jak dla mnie "http://www.pcprojekt.pl o dziwo 1 sklep w Polsce jeszcze je sprzedaje wiece zamist zamawiac je z drugiego konca plaskiej ziemi gdzie oceany wra a swiat sie konczy zamowcie je tu" to czysta agitacja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ja dałem za swój we wrześniu 125$ - nie płaciłem nic za przesyłkę i jeszcze zegarek OCZ dostałem :P Polecam zasiłkę jak najbardziej - Antec to przy OCZ zabawka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ale masz modestream a on nie ma regulatorow ani 3 oddzielnych lini chyba prawda czy sie myle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a mnie ślepemu ciągle wydawało się, że turzol ma PowerStreama :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 cicho to ja jestem slepy to tak prowokacja byla wszysko popsules :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...