Mikeft Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47197044 A to co znowu?Następny super hiper fantastick poradnik?Wg. autora mamy uczyć się 10x szybciej... :mur: A najlepsze jest że kupił to dość spory multum ludzi a sprzedający nie ma ani jednego negatywa.Może to naprwdę działa? :lol: Ah...Gdyby to była prawda... :) Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez Mikeft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 O szybkim czytaniu to wiem że działa ale to jest ogółem nauka 10x szybciej!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 "100% gwarancji na 5 krotne skrócenie czasu nauki!".... robiac opis chyba zapomniała, ze w tytule napisala "ucz sie 10 razy szybciej" :) Opis programu w stylu teleshop'u... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 mam ten program;) to jest cos jak SITA;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 poszedl;) 1376967[/snapback] dzx. nie wiem czy Tobie tez to sie kojarzy z silent hillem;]]] [[[[[; shizow programik ale spróbowac nie zaszkodzi:> używałes do czegos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) hehe;) kiedys wlaczalem szum morza i probowalem przytym zasnac ale cos mi niebardzo wychodzilo:) namnie to to chyba niedziala:D mam jeszcze inne tego typu programy / symulacja dzungli lasow parkow plaz wodospadow pustyni itp:) dobra faza jak masz 5.1 czy cos w tym stylu Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 moze by ktoś to wrzucił na jakiegos ftpa? np. pewnie z lycosu by stykło ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 no dajcie jakies ftp bo niewyrobie z wysylaniem takiej ilosci maili;) waga - 1mb:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ja tam polecam ksiazki Tonego Buzana do nauki szybkiego czytania na merlinie pewnie beda to dziala - sprawdzone organoleptycznie;]] mozna np. w 5 minut zapamietac ciag 20cyfr pozniej np. bez problemu z pamieci powtorzyc nawet jak ktos cie w nocy obudzi i to od tylu (tzn nie obudzi od tylu :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ok wyslalem na to ftp czekamy;) tamto zajmoje 30mb + 9 drugi podobny program;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Dobra Wrzuciłem gdzie indziej ciągnijcie stąd : http://wasiela.wa.funpic.de/upload/Brain/ Podzielone na 3 pliki bo takie wymagania serva ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Wasiela a co się robi z tymi dziwnymi odgłosami? A ma ktoś ten program do superszybkiej nauki i czytania? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Wasiela - co to jest i czemu to ma służyć Uczyć się z czymś takim. Mnie już od tych pisków głowa rozbolała :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Hehe ja tego programu jeszcze nie używałem , program ten dostałem od Amd_Powered więc do niego piszczcie jak go się używa :P Ja go tylko wrzuciłem aby nie kazdy każdemu nie musiał wysyłać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Więc pytanie kierujemy do Amd_Powered :lol: Do czego służą te piski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) A, to ten program. Trzeba słuchawki: teoria jest taka, że różnica częstotliwości podawanych na lewy i prawy stworzy w mózgu częstotliwość różnicową, która spowoduje przejście umysłu z jednego stanu pracy do drugiego (najczęsciej beta->alfa). Bawiłem się tym parę lat temu i nieco działa, ale niekoniecznie pomaga w nauce, bardziej w medytacji - tylko trzeba dobrac dobre częstotliwości. edit: kiedyś program był dość modny, można chyba jeszcze trafić na forum mu poświęcone i ściągnąć presety do usypiania, zwiększania koncentracji, poprawiania humoru, wywoływania LD lub OBE (no, oczywiście nie ma żadnych gwarancji). Ogólnie mozna się pobawić, ale w teorii takie eksperymenty z mózgiem mogą też zaszkodzić :-P edit2: w każdym razie, potwierdza to moje przeświadczenie, że na allegro sprzedają to, co od lat już jest za darmo :D Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez grzmot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) to dziala na tej samej zasadzie co sita;) zakladasz sluchawki puszczasz sobie co potrzebujesz powiedzmy learning i dzieki temu mozesz lepiej sie skupic szybciej zalapac itp (synchronizuje ci polkule) przynajmniej takie jest zalozenie;) ten program wymyslili na jakims uniwersytecie;) chyba dorze to wyjasnilem ?! :blink: wlasnie wrzucam na ftp inne relaksacje;) odglosy buszu plazy pustyni itp;) do pobrania ftp://franz.hosted.pl/www/pr0/ad5.exe 30mb ftp://franz.hosted.pl/www/pr0/nt1.exe 9mb spakowane self-extractorem uharc cos niedziala jak wlasciciel ftp wroci to mnie poprawi;) bo ja sie chyba musze zbierac:) Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) no kurcze, czemu nikt nie napisał że to BWGen jest :) Długo się tym co prawda nie bawiłem, ale z doświadczenia powiem tak: - nie działa na każdego - nie działa zawsze jak to autor presetu powiedział - chyba można jedynie samemu zrobić najlepszy dla siebie presety - Shumann Resonance jest najlepszy, ale to raczej tylko do medytacji ;] Tak przy okazji, poszukajcie na eMulu "hemi sync superlearning", ten pomaga :) Amd_Powered, linki nie działają... Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez esh0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 no kurcze, czemu nikt nie napisał że to BWGen jest :) Długo się tym co prawda nie bawiłem, ale z doświadczenia powiem tak: - nie działa na każdego - nie działa zawsze jak to autor presetu powiedział - chyba można jedynie samemu zrobić najlepszy dla siebie presety - Shumann Resonance jest najlepszy, ale to raczej tylko do medytacji ;] Tak przy okazji, poszukajcie na eMulu "hemi sync superlearning", ten pomaga :) Amd_Powered, linki nie działają... 1378482[/snapback] ja tam mam hemi-synca - meditation i oczywiscie potwierdzam jego dzialanie - o superlearning 1 raz slysze ale zaraz poszukam:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Posty w stylu: Prosze.. pousuwane.. Wiecie co to jest PW lub GG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 nie =] apropo tego uczenia , to dajcie spokuj, lepiej sie spalić, upic :) hyhyh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 BWG działa , włączyłęm sobie sleep i odchodzi ziew za ziewem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Mam ten program z Allegro.To jest jakiś poradnik o metodach haków sraków i innych dziwnych rzeczy.Nie wiem czy jest to w stanie komuś pomuc. Ale jeśli ktoś chce to walić na tlena: mikeft@tlen.pl Tylko zanim napiszecie przeczytajcie mój status! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Czyli że gosciu sprzedaje na aukcji darmowy Brain Wave Generator? A teraz mój sposób na używanie presetów z działu preset library w darmowym BWG do którego nie da się importować presetów (bo darmowy i okrojony): 1)pobierz plik z presetem 2)zmień mu nazwę na Presets.bwg (koniecznie duże P) 3)wgraj do katalogu BWG i zastąp istniejący plik 4)włącz BWG i słuchaj sobie :) Ponoć nie działą to z nowszym BWG (ja mam starszy jakiś i to działa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 No właśnie to z Allegro to nie jest BWG.To jakiś denny poradnik :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Mam program do nauki szybkiego czytania, jak ktos chce to niech pisze do mnie na PW to wysle na e-maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Do mnie po ten poradnik też możecie pisać na PW oczywiście :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Za chwile to w Polsce będziemy mieć samych: mgr. i inż. :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 No wkońcu od czego są te poradniki programy itp. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...