kucyk Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 pytanie jak w temacie, jak to zrobić? chciałem sprawdzić u siebie bo normalnie się jakiś rekord szykuje bez reinstalki, z dwa miechy może będą i chcę to zweryfikować B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Najedź na katalog windows pokaze date Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 A moze by tak z wiersza poleceń systeminfo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 A moze by tak z wiersza poleceń systeminfo? 1376818[/snapback] dziękuje, poradziłem sobie B) okazało się, że system ma miesiąc, to i tak rekord :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 dziękuje, poradziłem sobie B) okazało się, że system ma miesiąc, to i tak rekord :-P 1376978[/snapback] lol ?:) co tydzien instalujesz system ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...