srekal34 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 witam. Mozecie mi dac linak do obrazka "photoshop - Twoja dziewczyna go pokocha"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 To było na 100% w topicu śmiechu - przejrzyj sobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ale tego jest strasnzie dużo....a jak już zalozyłem topic...to mozę tkoś ma tego linka bez szukania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 http://szok.neostrada.pl/photoshop/ Weź nie przesadzaj, drugi link w google... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 A nie bo 4 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 heh głupek ze mnie:P wpisywałem to w google - grafika, zamiast w standardowym google :D topic do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...