Skocz do zawartości
cyrano666

Php, Mysql

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam konto na 1388820[/snapback]

NIE POLECAM !! przeciez te konta to jakas paranoja ! co chwile jakies cyrki na serverach etc. radze przejzec ICH wlasne forum ... obecnie troszke sie poprawilo ale jak bedzie z boo nigdy nie wiadomo. NIE POLECAM !

(wlasnie z tamtad uciekam bo mam dosc transferow na forum rzedu 20 B\s i ciaglych awari)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1390551[/snapback]

Rejestracja zamknieta :(

Chyba juz wiem, co jest z http://freeprohost.com/ - zdaje sie, ze zablokowali zakres IP zaczynajacych sie na 8 - czyli m.in. Neostrade :(

Czy ktos nie na Neo moglby sprobowac czy mu dziala?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość white_nigga

Wchodzi na stronę z logowaniem( 1390682[/snapback]

cusik się im zwaliło :\ po sing up now odsyła do yahoo... nie wiem co jest niehalo. Do tej pory było git... (mam tam 3 konta :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyczytalem na ich forum, ze jest tak dlatego, ze zablokowali niektore zakresy IP. I niestety chyba Neo tez sie zlapalo w te zablokowane zakresy :(

1391224[/snapback]

Rejestruj przez proxy ;)

I to mi przypomniało inną ofertę: www.webzdarma.cz - tylko dla CZ i SK userów. A więc? Tak! Rejestrować przez CZ lub SK proxy ;)

1391883[/snapback]

Lycos ssie na całej linii...

A co do dhosta to może wznowią rejestracje nowych kont ;)

@SoulMate: Poczytaj regulamin odnośnie linków w podpisach ;) Bo możesz mieć malutki problem ;)

Edytowane przez Sid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi