tigrysek Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 post 1 Heja. Mam wielki problem. Chodzi o to, ze usluga RPC zostaje nieoczekiwanie zamknieta i po 1 minucie rowno wylacza mi sie komputer. To samo wystepowalo w Windowsie XP bez SP1, a teraz mam tak w Serverze. Prosze o jakies linki z latka bo co chwile mam reseta ;( post 2 Taaa... I jeszcze jeden problem. Po tym jak wyskakuje obrazek bootowania - to ze Windows 2003 Server i po nim pojawia sie czarny ekran. I zamiast po chwili kursora myszki miga mi niebieski ekran i komputer sie resetuje... Samoistnie... Mialem to samo w Windzie XP... :/ Co jest nie tak z moim kompem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 czyzby to był blaster lub jakas jego odmiana ? moze ten link pomoze: http://forum.pcmaniak.pl/ftopic4110.php&si...6cbe05ae780b650 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 :evil: tigrysek, a słyszałeś o czymś takim jak edycja postów? Jeżeli nie, to poczytaj regulamin. Masz na to całe 3 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...